Brannrådgiver Slokkeanlegg

Erichsen & Horgen yter rådgivning innen bygg i kaldt klima. Siden oppstarten i 1925, har Erichsen & Horgen vokst til å bli Norges største rådgivende ingeniørselskap innen VVS, energi og miljø. Vi yter rådgivning og prosjektering for alle prosjektfaser, fra utvikling og utredning av muligheter, via detaljering av byggeplaner, til implementering og drift. Erichsen & Horgen har også spesialiserte rådgivere innen fagområdene inneklima, bygningsfysikk, automasjon, termisk energi, BREEAM, brannrådgivning og slokkeanlegg. Hovedkontoret ligger i Oslo, med avdelingskontor i Skien og Lillehammer

FirmaErichsen & Horgen
FylkeOslo
Søknadsfrist18.01.2016

På grunn av økende oppdragsmengde innenfor prosjektering av slokkeanlegg og brannfaglig rådgivning har vi behov for å øke kapasiteten innen faget

Erichsen & Horgen tilbyr rådgivning og prosjektering innfor VVS, energi og klimateknikk, samt innenfor spesialfag som brannrådgivning og slokkeanlegg. Brannteknikk og våre øvrige fagområder griper sterkt inn i hverandre og vi ønsker derfor et tett samspill mellom fagene. Du vil du jobbe tett med dyktige og engasjerte medarbeidere og oppgavene vil variere, både i størrelse og innhold. Oppgavene vil typisk omfatte prosjektering og generell rådgivning innen slokkeanlegg, samt bistå med brannfaglig kompetanse inn mot andre fagområder i firmaet. Du vil få muligheten til å tilegne deg detaljkunnskaper om tilstøtende fag samtidig med videreutvikling av egen kompetanse innen brannrådgivning.


Kvalifikasjoner

Vi er interessert i ingeniører/sivilingeniører med minimum 2-3 års erfaring innenfor bygg/brann/ VVS eller annen relevant fagkrets. Det er en fordel om kandidaten er sertifisert iht. FG-900 “prosjektering av automatiske slokkesystemer” (FG-godkjenning).
Vi ser etter deg som er har evnen til å jobbe strukturert og selvstendig, er systematisk og kvalitetsbevisst og har gode sosiale egenskaper.
Vi tilbyr et spennende og engasjert fagmiljø hvor du kan utvikle deg videre som fagperson. Vi har stort fokus på utvikling av ansatte, konkurransedyktige betingelser og et sosialt miljø du fort blir en del av.

Alle henvendelser vil bli behandlet konfidensielt

Søk stilling

Kontaktpersoner

Ørjan Berg Hansen
Partner, Rett Bemanning
obh@rettbemanning.no
922 41 849

Geir Fossum
Seksjonsleder, Erichsen & Horgen
gfo@erichsen-horgen.no
906 44 329

Vis flere stillinger: