Rådgiver VA / Kommunalteknikk

FirmaNorconsult
FylkeOppland
StedGjøvik
Søknadsfrist31.01.2016

Norconsult region innlandet har kontorsteder på Gjøvik, Hamar, Lillehammer, Hønefoss, Otta og Os. Innenfor regionen har vi ca. 140 ansatte herav er vi 24 ansatte i Gjøvik.

Vi søker dyktige og omgjengelige medarbeidere til fagområdene Geoteknikk, VA, VVS, Veiplanlegging, Arealplanlegging og Akustikk. Vår kompetanse dekker alle faser fra ide til drift av bygg og anlegg. De fleste av våre oppdrag er tverrfaglige, noe som krever at våre medarbeidere jobber i team med andre fagområder for å komme fram til gode helhetsløsninger for våre kunder.

Ønsker du å arbeide innen offentlig og privat bygg, eiendom, industri og anlegg er Norconsult stedet for deg. Vi kan tilby spennende oppdrag med interessante og utviklende roller i et godt arbeidsmiljø med gode betingelser. Vi har tilholdssted i moderne kontorlokaler i Energihuset like ved Gjøvik sentrum med gode parkeringsforhold og bussforbindelser

Aktuelle arbeidsoppgaver:

  • Prosjektering av alle typer VA-anlegg, inkludert tegning med AutoCAD / Novapoint, og beskrivelse for anbud (G-Prog og NS 3420)
  • Hovedplaner og utredninger, forprosjekt og tilstandsanalyser innen vann- og avløpsfeltet

Ønsket erfaringsbakgrunn:

  • Minst 5 års erfaring innenfor kommunalteknikk / VA-området, og gjerne innenfor rådgiverbransjen eller kommunal sektor.
  • Må beherske AutoCAD, og gjerne ha kjennskap til Novapoint VA

Innsendelse av søknad

Søknad med CV, vitnemål og attester sendes via vårt elektroniske søknadsskjema på våre internettsider: www.norconsult.no

Ring oss gjerne for en prat:

928 34 711 Bjarne Palm - Plan og byggfag

922 50 528 Håkon Reboli Olsen – VA og VVS

SEND SØKNAD

Vis flere stillinger: