Laboratorieleder

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med over 7300 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

FirmaStatens vegvesen Region øst
FylkeFlere fylker
StedOslo / Lillehammer
Søknadsfrist12.01.2016

I Ressursavdelingen, seksjon for Veg- og materialteknologi, skal vi tilsette leder for laboratorier på Lillehammer og i Oslo. Stillingen er nyopprettet, og du vil få ansvar for 20 medarbeidere fordelt på 2 kontorsteder.

En av seksjonenes hovedoppgaver er å bistå prosjektene i regionen med kontroll av utførelse og kvalitet på materialene som brukes til vegbygging. Vi utfører felt- og laboratorieundersøkelser innen fagområdene betong, steinmaterialer, asfalt og geosynteter.

Arbeidsoppgavene
Som laboratorieleder vil du først og fremst ha ansvar for å optimalisere driften av de to laboratoriene, og videreutvikle samarbeid på tvers av fag og geografi. Medarbeiderne skal motiveres til å dra i samme retning, og skal støttes i arbeidet med å videreutvikle og opprettholde gode rutiner innen HMS- og kvalitetssikring.

Du vil rapportere til seksjonsleder, og dere vil samarbeide tett om utviklingen av seksjonen som helhet.

For at du skal trives, og gjøre en best mulig jobb, er det viktig at du er glad i mennesker, og er opptatt av at medarbeidere jobber sammen for å oppnå resultater. Du må ha interesse for å sette deg godt inn i de ulike fagområdenes utfordringer.

Kvalifikasjoner
Vi søker en person med minimum 3-årig teknisk utdannelse (ingeniør/bachelor) og gjerne ledererfaring. Det er en fordel om du har noe erfaring fra ett eller flere av våre fagområder.
Erfaring fra tilsvarende stilling og personlige egenskaper vil bli tillagt stor vekt.

Kravet til utdanning kan fravikes dersom du har lang relevant praksis og gode personlige forutsetninger for stillingen.

Dersom du har tatt hele eller deler av utdanningen din i utlandet, ber vi om en autorisert oversettelse av dine papirer og godkjenning fra NOKUT ( www.nokut.no).

Dette ønsker vi oss
Vi ser etter trygge ledere som har evnen til å lede dyktige fagfolk på en tydelig måte. I Statens vegvesen ønsker vi å være profesjonelle, fremtidsrettede og inkluderende.

Alle ledere i Statens vegvesen må ta ansvar for å utvikle sine medarbeidere og seg selv, og være bevisst på at de er rollemodeller og kulturskapere.

Stort engasjement, mye ansvar og faglig utvikling
Som ansatt i Statens vegvesen blir du en del av et engasjert og tungt fagmiljø som tenker nytt, deler kunnskap og jobber tett sammen. Du påvirker samfunnsutviklingen, og du får bidra til fremtidens løsninger på ditt fagfelt. Vi gir deg viktige oppgaver med mye ansvar, og vi trenger medarbeidere som ønsker å utvikle seg i takt med nye utfordringer.

Lønn avtales nærmere i samsvar med vår lønnspolitikk.

Statens vegvesen skal preges av mangfold, og våre ansatte skal gjenspeile befolkningen. Vi legger vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene dersom du har behov for det.

Vi gjør oppmerksom på at søkerlisten kan bli offentliggjort, selv om du har bedt om unntak fra denne, jf.Offl. § 25. Du vil i så fall bli varslet.

Søk på stillingen her

Kontaktpersoner:
Oddny Jørgensen
mob: +47 91380302