Fem rett ned for Tora og AF Gruppen

AF Gruppen kjørte hele smøretraileren til skiskytterlandslaget inn i hallen på Bygg Reis Deg, og lot besøkere prøve seg på standplass sammen med Tora Berger.

Norges Skiskytterforbund og Skiskytter-VM 2016 har i sommer og høst gjennomført en omfattende inspirasjonsturne med hele 25 stopp over hele landet. Etter initiativ fra skiskyttersponsoren AF Gruppen legger inspirasjonsturneen inn en siste stopp under Bygg Reis Deg.

Det betyr blant annet at de besøkende kan ta en nærmere titt på Skiskytterforbundets gigantiske smøretrailer og man kan prøve laserskyting sammen med skiskytterdronningen Tora Berger, som er prosjektleder for «Spenning i sikte».

– Vi kjørte i gang turneen fordi vi ønsker å øke rekrutteringen til norsk skiskyting, samtidig skal vi ha VM på hjemmebane i mars og da må vi få opp interessen slik at det blir fulle tribuner i Holmenkollen, sier Tora Berger til Byggeindustrien.

– «Spenning i sikte» består av en uformell konkurranse med laserskyting og en aktivitetsløype. Gjennomført aktivitetsløype gir premie og mulighet til å kjenne på følelsen av å stå øverst på VM-pallen. Alle som skal ha premie etter gjennomført konkurranse, må hente denne på AF Gruppens stand, forteller kommunikasjonsdirektør Wibecke Brusdal i AF Gruppen.