Avdelingsleder Plan og Arkitektur - Tønsberg

Rambøll er Nordens ledende samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg & arkitektur, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting.

Hos oss får du brukt din ekspertise til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov og er genuint nyskapende.

FirmaRambøll Norge
FylkeVestfold
StedTønsberg
Søknadsfrist27.09.2015

Vi ser etter deg som vil levere gode løsninger til kunden med hjelp av gode fagfolk samtidig som du inspirerer og videreutvikler organisasjonen til nye høyder.

Region Øst er en av fire regioner i Rambøll Norge og består av rundt 700 medarbeidere fordelt på syv fag-divisjoner og ni kontorer i Østlandsområdet. Plan – og arkitekturmiljøet i Rambøll teller ca 100 medarbeidere som er lokalisert i Oslo, Drammen, Tønsberg og Fredrikstad (Ca 3/4 er lokalisert i div. Plan og arkitektur, Region Øst) Plan – og arkitekturavdelingen er en del av et stort tverrfaglig miljø bestående av arkitekter, landskapsarkitekter og planleggere.

Vi jobber med områdeplaner, stedsanalyser, reguleringsplaner, byggprosjektering, mulighetsanalyser m.m. Vi er opptatt av å jobbe tverrfaglig mellom landskap, plan og arkitektur for å skape gode løsninger for den enkelte og samfunnet. I dette samspillet er vi avhengig av faglig dyktige medarbeidere med et stort samfunnsengasjement, som er utadvendt, kreativ og selvstendig og samtidig liker å jobbe sammen med andre.

Våre oppdrag ligger i hovedsak innenfor regionen og fylket, men vi er involvert i flere prosjekter også andre deler av landet. Avdelingen i Tønsberg består av 15 medarbeidere.

Vi søker etter en trygg leder som kan bidra til å løse kundens behov, inspirere og lede avdelingen i tråd med overordnet strategi, mål og tverrfaglig samarbeid. Du vil bidra til å videreutvikle avdelingen, som er engasjert i et bredt spekter av spennende prosjekter.

Sentrale arbeidsoppgaver:

  • Være leder for seksjons og fagledere og sammen med disse videreutvikle avdelingen, medarbeiderne og avdelingens produkter
  • Sikre avdelingens resultater
  • Delta i felles faglige nettverk med andre Rambøll kontorer
  • Sikre faglig utvikling og opplæring av egne medarbeidere
  • Initiere og lede forbedringsprosesser
  • Delta i divisjonens ledergruppe og gjennom dette være en sentral bidragsyter til divisjonens vekst samt strategi- og markedsutvikling

Avdelingsledere har resultat- og personalansvaret i sin avdeling.

Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper

Vi ønsker at du har ledererfaring og en høyere relevant utdanning/spesialkunnskap innenfor arkitektur og/eller arealplanlegging. Vi ser også for oss at du har erfaring med prosjektledelse, økonomi og tilbud gjerne fra rådgiverbransjen.

Vi legger vekt på

  • Erfaring innen personalledelse fra tilsvarende stilling
  • Erfaring fra oppdragsgjennomføring og ledelse av større oppdrag
  • Lederegenskaper spesielt når det gjelder å identifisere og utvikle talenter, sette felles mål og lede arbeid gjennom andre
  • God forretningsforståelse og evne til å skape merverdi for kunden
  • Kunnskap om markedet og evne til å tenke strategisk
  • Tverrfaglig kompetanse, og erfaring og nettverk innen arkitektur og arealplanlegging
  • Erfaring fra rådgiverbransjen eller arkitektkontor
  • Faglig tyngde og integritet
  • Gode kommunikasjons- og forhandlingsevner
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne
  • Ønsker å jobbe målrettet for at Rambøll stadig skal utvikles som landets fremste samfunnsrådgiver

Rambøll tilbyr gode muligheter for personlig og faglig utvikling gjennom varierte arbeidsoppgaver hos Nordens ledende samfunnsrågiver. Vi tilbyr gode betingelser, gode sosiale ordninger, bonusavtale, attraktive forsikrings- og pensjonsordninger samt meget gode personlig og faglig utvikling gjennom Rambøll Academy.

Hvis du er interessert i denne stillingen og møter de fleste av de ovennevnte kriteriene, kan du sende inn din søknad / CV ved å klikke på "Søk stilling"-knappen og følg instruksjonene HER

For mer informasjon om stillingen kan du ta kontakt med divisjonsleder Carl Erik Fagernæs, telefon 90517400 eller HR v/Miriam Dagnew telefon 47626403.

Vis flere stillinger: