Kontraktsignering Sæter Terrasse. Til venstre; Simen Thorsen, Solon Eiendom og Odd-Egil Djøseland, Kruse Smith Entreprenør.

Kruse Smith bygger leiligheter i Oslo

Solon Eiendom har tildelt Kruse Smith Entreprenør oppdraget med å bygge 33 leiligheter samt et mindre næringsareal på Sæter Terrasse på Nordstrand i Oslo.

Prosjektet har en kontraktsverdi på 98 millioner eks mva og byggetiden er satt til 17 måneder.

- Solon Eiendom er en spennende og kompetent eiendomsutvikler. Kontrakten er et resultat av en utviklingsfase der byggherre og entreprenør har sittet rundt bordet og sammen jobbet frem de gode løsningene. For oss i Kruse Smith er kontrakten strategisk viktig i konsernets målsetting om et sterkere fotfeste på Østlandet, sier regiondirektør i Kruse Smith, Odd-Egil Djøseland.

Prosjektet er en del av et omfattende arbeidet med fornyelse og oppgradering av Nordstrand bydel. På Sæter skal flere nye prosjekter oppføres. Den gamle trikkebroen over Nordstrandveien er borte, og en helt ny bro med dobbeltspor er nylig ferdigstilt. Målet er å skape et bedre og mer funksjonelt knutepunkt, og opparbeide Sæter som en egen forstad til Oslo.