Gunnsi Sørli inviterer entreprenører til å få forhandlerstatus i det nyetablerte forhandlernettet.

Utfordrer kjøkken- og interiørbransjen

Tromsø-kvinnen Gunnsi Sørli utfordrer kjøkken- og interiørbransjen i Norge med sitt nye konsept, hvor blant andre entreprenører får forhandlerstatus.

Ifølge en pressemelding vil både eksklusivt skreddersydd design og økonomiske flatpakkeløsningerstå på menyen når «Gunnsi Bedriftsnett» etablerer et helt nytt forhandlernettverk fra basen fra Frogner i Oslo.

Hovedfokus er kjøkken, bad og garderobe, og målet er å levere over hele landet.

Bak selskapet står Gunnsi Sørli som vil gå nye veier når hun også tilbyr entreprenører forhandlerstatus. Flere store entreprenørselskap har allerede inngått avtale og regner med å spare store summer, heter det i pressemeldingen.

Strenge krav

Gunnsi Sørli har mer enn 20 års fartstid fra kjøkken- og interiørbransjen. Hun har selv håndplukket samtlige produsenter og stiller strenge krav til merkene som hun skal innføre til Norge.

- Jeg har søkt etter produsenter med sjel. Det betyr i praksis at de leverer kvalitet og at kundene kan forvente en forutsigbar prispolitikk, sier hun.

Ingen «juksepriser»

Nettopp en forutsigbar prispolitikk har vært viktig for Sørli. Etter mange år i det hun kaller «et marked med juksepriser» som uforutsigbart svinger opp og ned fra dag til dag, vil hun at kundene skal oppleve mer forutsigbarhet.

- Kundene vet aldri om varene de nettopp kjøpte virkelig var verd prisen. Mange opplever at de samme produktene selges senere med sterkt redusert pris. Det er i mine øyne å lure kundene. Slik vil vi ikke ha det hos oss. Kunden skal alltid vite at varen er verd det de betaler for den, slår hun fast.

Prispolitikken har ikke vært uproblematisk, og Sørli har opplevd dette som svært kontroversielt i bransjen. Valget om å la entreprenører få forhandlerstatus har også blitt lagt merke til.

Mye å spare

- En del av produktene våre er varer for de som ønsker det unike. Mange ønsker ikke det masseproduserte. De vil ha noe med særpreg, gjerne noe de har vært med på å skapt selv. Og de vil ikke være låst til faste seksjoner, forklarer Sørli.

- Men vi tilbyr også atskillig rimeligere løsninger, spesielt rettet mot entreprenørene. Her er prisene presset maksimalt, og entreprenørene får de samme rabattene som en forhandler. På den måten kan det være store summer å spare for entreprenører med store prosjekter, sier hun.

- Min erfaring er at vi ser entreprenører som handler flere kjøkken enn det en forhandler gjør. Vi har derfor invitert entreprenører til å få forhandlerstatus. Da kan de selv tegne og bestille kjøkken som en forhandler.

Her er merkene som føres av Gunnsi Bedriftsnett:

Biga Interiør, kjøkken og bad
Trend Lines, kjøkken, bad, interiør (produserer på bestilling)
Thy Trapper, trapper; (serieprodusert og spesialdesignede)
Fischer, lamper
Holster, lamper
Falper, italiensk designbad
Unikt Gulv, eksklusive gulv