Avdelingsleder ingeniørgeologi - Oslo eller Trondheim

Rambøll er en ledende internasjonal rådgivervirksomhet innen plan, arkitektur og teknikk. Vi er opptatt av å skape inspirerende og bærekraftige løsninger med rom for vekst og utvikling til beste for kunden, sluttbrukeren og samfunnet som helhet.

Vi erkjenner at det er medarbeidernes kreativitet, innsikt og integritet som skaper de gode og inspirerende løsningene. Derfor ønsker vi individuelle forskjeller velkommen og legger til rette for et godt samarbeid mellom talentene. Våre medarbeidere utvises tillit og tildeles ansvar.

FirmaRambøll Norge
FylkeFlere fylker
StedOslo eller Trondheim
Søknadsfrist20.10.2014

Vi søker avdelingsleder ingeniørgeologi

Avdelingsleder har som ansvarsområde å lede avdelingens ansatte og å administrere etter de systemer som Rambøll legger til rette for. AL rapporterer til Divisjonsleder Geo og Miljø. Divisjonen har 5 avdelinger med virksomhet rundt om i landet. AL for ingeniørgeologi inngår divisjonens ledergruppe og vil ha ansvar for ansatte i flere byer, men med tyngden av ansatte i Oslo og Trondheim. Det betyr at stillingen kan utøves enten fra Oslo (Skøyen) eller Trondheim. Vi vil supplere med en underlagt seksjonsleder i byen uten AL.

Viktige oppgaver

  • Delta operativt som oppdragsleder og -medarbeider
  • Forretningsutvikling, delta i divisjonens strategiarbeid
  • Økonomisk resultatansvar med god markedskontakt og kunderelasjoner
  • Utvikle medarbeidertilfredshet i et godt arbeidsmiljø gjennom personalansvar
  • Faglig utvikling og nordisk samarbeid i samråd med fagsjef

Ønskede kvalifikasjoner

For å utøve oppgavene på en god måte er det nødvendig med en solid erfaring og forankring i fagområdet, gjerne gjennom en kombinasjon av privat og offentlig praksis. Det gis opplæring i ledelsesfunksjonene, og omfanget av disse kan tilpasses ledererfaring. Men det kreves interesse og motivasjon for markedsarbeid, slik at avdelingen kan utvikles videre.

Vi kan tilby

Våre ansatte og ledere vil bidra til at du får en klar og synlig lederfunksjon i spissen for en stab med gode kvalifikasjoner og høy innsatsvilje. Vi har i bransjesammenheng et godt lønnsnivå som toppes med en bonusavtale som gjenspeiler både avdelingens, divisjonens og regionens prestasjoner. Med prestasjoner menes også innsats og resultater i forhold til ansatte, kunder og omgivelser slik Rambølls samfunnsansvar er definert.

Søk stillingen her

Kontaktperson

Jan Erik Buan 932 43 099


Vis flere stillinger: