Pon Equipment forventer mye folk når de åpner dørene til sitt nye anlegg på Rudshøgda 28.august.

Pon åpner på Rudshøgda

Torsdag 28. august åpner Pon Equipment dørene til sitt nye anlegg på Rudshøgda i Hedmark.

Fra klokken 10.00 er det åpen dag på det nye anlegget. Hele dagen kan man treffe service- og produkteksperter, salgsrepresentanter fra nytt og brukt, samt underleverandører, skriver Pon Equipment i en melding.

Ordføreren i Ringsaker kommune, Anita Ihle Steen, kommer klokka 12 for å klippe båndet og gjøre åpningen offisiell.

– Vi ser frem til å møte både nye og eksisterende kunder i våre nye lokaler på Rudsflata 2, sier markedsdirektør Espen Paulseth.

Etter at Pon valgte å satse større i Hedmark i 2006 har det bare gått én vei. I dag teller arbeidskraften på avdelingen hele 53 personer, en økning på formidable 430 prosent siden avdelingen holdt til i Brummundal.

- Helt i begynnelsen, da denne avdelingen var plassert i Brummundal, var det bare noen få ansatte, men det tok ikke lange tiden før vi måtte leie mer plass, enda mer plass og så enda litt til, forteller Paulseth.

Det er Brødrene Bjugstad som eier det nye anlegget på 12 000 kvadratmeter, hvorav 3000 av dem er bygninger. Her finnes både verksted, lager og kontorer. I tillegg ligger også Norges kanskje største bruktsenter som har omlag 550 maskiner innom bare i år.