Daglig leder Helge Mork i Vestaksen (fra venstre), gründer og tidligere eier av næringsparken Svein Rust, ordfører i Øvre Eiker kommune, Ann Sire Fjerdingstad, og investor Rune Isachsen i Vestaksen Eiendom. Foto: Torbjørn Tandberg

Vestaksen bygger Eiker Næringspark

Vestaksen Eiendom kjøper og utvikler senter for teknologi, logistikk, kontor og lager i Hokksund.

Slik kan Eiker Næringspark se ut når den nye eieren, Vestaksen Eiendom, har realisert byggeplanene. Illustrasjon: Arkitektkompaniet

Utbyggingen av Eiker Næringspark kan skyte fart. Vestaksen Eiendom har overtatt eierskapet, og ønsker å skape en moderne næringspark i Hokksund, skriver Vestaksen i en pressemelding tirsdag.

Planen er, ifølge pressemeldingen, å starte byggingen av 8.000 kvadratmeter næringslokaler.

– Målet er å utvikle parken til et senter for teknologi og logistikk, kontor og data i et attraktivt og utviklende fellesskap for eksisterende og nye leietagere, uttaler daglig leder i Vestaksen Eiendom, Helge Mork.

Eiendomsselskapet Vestaksen investerer i bolig- og næringsprosjekter for markedsområdene Oslo, Drammen, Eiker-bygdene og Kongsberg.

– Vi har stor tro på Eiker som knutepunkt og vekstområde innenfor Buskerudbyen. I Eiker Næringspark kan vi utvikle vel 11.000 kvadratmeter næringslokaler innenfor dagens reguleringsplan, uttaler Mork i meldingen.

Overtagelse skal være 15. august.