Fra venstre; Carl Otto Løvenskiold, konsernsjef Løvenskiold-Vækerø AS, Monika Skrårudsether, varehussjef MAXBO Stormarked Alna og Hans Georg Helberg, senterdirektør Alna Senter.

MAXBO Stormarked Alna åpnet kjøregate

Onsdag åpnet den nye kjøregaten i trelast- og byggevareavdelingen til MAXBO Stormarked Alna.

Med det er den siste etappen i ombyggingen av Stormarkedet på Alna-senteret ferdigstilt. Hele byggevarehuset på over 10.000 kvm er nå under tak. – Vi er svært fornøyde med å ønske våre kunder velkommen til et Stormarked som etter ombyggingen fremstår som et effektivt og inspirerende handelsted, sier markedsdirektør Tina Karp i Løvenskiold Handel.

Et år etter åpningen av et ombygget varehus, med blant annet ny butikk layout, rullebånd til 2. etasje hvor en av Norges største interiøravdelinger holder til, er nå siste etappe ferdig. Med ny fasade som tilfredsstiller dagens miljøkrav, kjøregate (drive through) i trelast og byggevareavdelingen og en nybygget Proffavdeling sentralt ved innkjøringen til kjøregaten er Stormarkedet på Alna klar til vårens sesongstart både for forbrukere og profesjonelle kunder.

- Kjøregate for rasjonell handel av byggevarer og trelast har vært etterlengtet på Alna, og nå er vi endelig i mål med en gate for både bilister og gående. Innkjøring til kjøregaten er fra sentrum av senteret med utkjøring bak med eget kassepunkt, forteller byggevarehussjef Monika Skrårudsether. Som samtidig legger vekt på at det har vært viktig å få på plass en proffavdeling i tett tilknytning til byggevarer og trelast. – Vi gleder oss til å vise våre kunder at det er enkelt å handle trelast og byggevarer på Alna.

– MAXBO Stormarked Alna har en god posisjon i Oslo-markedet, men det har vært tungvint med håndtering av tyngre varer her på Alna. Nå er det svært gledelig at vi er ferdig med ombyggingen av et varehus som er veldig godt tilrettelagt for gode, rasjonelle og inspirerende handleopplevelser, avslutter Monika Skrårudsether.