Formann i Troms murmesterforening, John Meyer (til venstre) og Tommy Schjølberg fra Per Strand Tromsø etter at avtalen har blitt signert. Foto: Troms murmesterforening

Troms murmesterforening går sammen med BM Per Strand Tromsø

Troms murmesterforening signerte torsdag avtale med Byggmakker Per Strand Tromsø som leverandør av mur- og byggevarer for de kommende 2 årene.

Det skriver Murmesterforeningen i en pressemelding samme dag.

Formann i Troms murmesterforening John Meyer uttaler i pressemeldingen at han er fornøyd med avtalen som er inngått med Per Strand Tromsø, og at han ser fram til et godt samarbeid i tiden fremover.

– Per Strand Tromsø har under forhandlingene visst at de deler mye av de samme verdiene som vi har til murbransjen, og vi ser fram til samarbeidet, sier Meyer.

Troms murmesterforening representerer 16 medlemmer i Troms fylke, og er, ifølge pressemeldingen, en viktig gruppering innenfor murfaget i nord.

– Avtalen med murmesterforening har vi arbeidet med i lengere tid, og det er morsomt at vi nå har fått signaturen på papiret slik at vi fortsette dette spennende samarbeidet, sier Aleksander Biti hos Per Strand Tromsø.

Tommy Schjølberg hos Per Strand Tromsø skal følge opp avtalen, og uttaler at han gleder seg til å ta fatt på spennende og utfordrende oppgaver sammen med Troms murmesterforening.