Nye motorsager for treproffene

Husqvarna lanserer to nye motorsager for proffe trearbeidere.

Husqvarnas nye motorsager T540 XP og 543 XP er arbeidsredskaper for trearbeidere. Avansert teknologi og lav vekt sikrer god brukervennlighet og kapasitet, heter det i en pressemelding fra selskapet.

Den teknisk avanserte sagen T540 XP er først og fremst tiltenkt arborister, men er også arbeidsredskapet for anleggsgartnere og andre kundegrupper.

Motorsagen har god ergonomisk utforming og brukervennlighet. Den er utstyrt med en avansert AutoTune-teknologi, en automatisk forgasserinnstilling som gjør at man slipper å bruke tid på å justere sagen selv.

Sagen har vibrasjonsdemper som skåner armer og hender. Det er enkelt å feste motorsagen til klatreselen, noe som øker stabiliteten og sikkerheten når man jobber i høyden.

543 XP er en lett motorsag for profesjonelle brukere. Med kun 4,5 kg er sagen den letteste av de profesjonelle sagene og egner seg godt for felling og kvisting.

På tross av lav vekt har Husqvarna beholdt alle de viktige egenskapene, og motorsagen har stor motorkapasitet. Riktig tyngdepunkt gjør sagen spesielt godt egnet for kvisting. Sagen er videre utstyrt med Husqvarna X-Torq-teknologi, som ved behov gir ekstra motorkraft, kombinert med lavere forbruk og opptil 75 prosent lavere utslipp.