Arkitekter og interiørarkitekter

Rambøll trenger deg som ser forbi det åpenbare

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer og internasjonalt har vi totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare – hver dag!

Firma Rambøll
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist19.08.2018

I Rambøll jobber det 680 arkitekter og planleggere, 190 av disse er i Norge. I Bergen jobber det rundt 30 arkitekter, landskapsarkitekter, planleggere og interiørarkitekter som del av et stort tverrfaglig miljø. Vi er et kreativt miljø i vekst og søker etter flere engasjerte og dyktige arkitekter og interiørarkitekter.

Om stillingen

Vår arkitekturavdeling har mange spennende og utfordrende oppgaver å jobbe med fremover. Vi arbeider med en rekke interessante og spennende prosjekter knyttet til skoleanlegg, næringsbygg og helsebygg. Vi er et miljø i vekst og utvikling. Vi søker nå etter flere engasjerte interiørarkitekter og arkitekter som kan bidra til å styrke vårt tverrfaglige team. Vi søker etter både deg som er junior med noen års erfaring og deg som er senior med mye erfaring fra brukerprosesser og større prosjekter. De som har erfaring innen rehabilitering, ombygging og transformasjon er spesielt velkommen til å søke.

Kvalifikasjoner

 • Master i arkitektur eller interiørarkitektur
 • God kjennskap til Archicad
 • Godt kjenskap til Adobe Creative
 • Erfaring med offentlige anskaffelser
 • Erfaring i store komplekse prosjekt
 • Erfaring fra detaljprosjektering

Hvem vi søker

Vi søker deg som liker utfordringer, er utadvendt og har et brennende engasjement for faget. Du er en løsningsorientert initiativtaker med gode samarbeidsevner.

Personlige egenskaper

 • Tverrfaglig forståelse
 • Miljøfokus
 • Evne til å tenke strategisk
 • Lyst og evne til å arbeide utadrettet mot kunder og samarbeidspartnere
 • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk

Rambøll tilbyr:

Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Send inn din søknad/CV ved å klikke på ”Søk stilling”-knappen og følge instruksjonene.

Vi gjør oppmerksom på at grunnet ferie så vurderer vi søknader i august.

Velkommen som søker!

Ta gjerne kontakt med avdelingsleder Lillian Lotsberg, mobil 40220773 dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen.

Søk stilling

Vis flere stillinger: