Arkitekt Stavanger

Rambøll er en global samfunnsrådgiver med eksperter innen bygg, arkitektur & plan, transport, vann, miljø & helse, energi, olje & gass og management consulting. I Norge er vi 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer og internasjonalt har vi totalt 13 000 medarbeidere lokalisert i 35 land. Sammen med våre kunder søker Rambøll mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Slik inspirer vi hverandre til å se forbi det åpenbare – hver dag!

Firma Rambøll
FylkeRogaland
StedStavanger
Søknadsfrist25.11.2018

Vi søker etter 2-3 sivilarkitekter/master i arkitektur fra universitet/høyskole til vårt kontor i Stavanger. Avdeling Arkitektur og byutvikling er i dag 18 arkitekter og landskapsarkitekter som jobber i spennet mellom by- og områdeplanlegging og detaljprosjektering bygg.

Som arkitekt i Rambøll Stavanger jobber du hovedsakelig på oppdrag i regionen, men du kan også få mulighet til å jobbe på oppdrag over hele landet da vi samlet utgjør et fagmiljø på Divisjon Arkitektur og plan som utgjør nærmere 100 arkitekter og landskapsarkitekter lokalisert i Stavanger, Bergen, Trondheim, Kristiansand og Arendal. Sammen utgjør vi et sterkt fagmiljø innen arkitektur og byutvikling.

Rambølls internasjonale rolle som flerfaglig rådgiver for bærekraftige løsninger holder FNs bærekraftsmål tett på forretningsdriften, og det er særlig våre fags påvirkning til mer levende byer som gjør stillingen både meningsfylt og spennende. Vi tror at innovasjonskraften i den enkelte medarbeider er vesentlig for å skape nye bærekraftige løsninger både innen byplanlegging og byggeri. Vi jobber med komplekse byutviklingsoppdrag til mindre byomformingsoppgaver og boligprosjekter samt ombygging og rehabilitering. Vi har et sterkt fagmiljø innen sykehus og skoler. Blå-grønn infrastruktur i parker og uterom er typisk flerfaglige prosjekt hvor vi har god erfaring.

Om stillingen

Vår arkitekturavdeling har mange spennende og utfordrende oppgaver å jobbe med fremover. Vi arbeider med en rekke interessante og spennende prosjekter knyttet til skoleanlegg, næringsbygg og helsebygg. Vi er et miljø i vekst og utvikling. Vi søker nå etter flere engasjerte arkitekter som kan bidra til å styrke vårt tverrfaglige team. Vi søker etter både deg som har fra 3-5 års erfaring og deg som er senior med mye erfaring fra brukerprosesser og større prosjekter. De som har erfaring innen rehabilitering, ombygging og transformasjon er spesielt velkommen til å søke. Der samme gjelder deg som har erfaring med å jobbe som arkitekt med områdeplaner og detaljregulering.

Kvalifikasjoner

 • Master i arkitektur
 • God kjennskap til Archicad
 • God kjennskap til Adobe Creative
 • Erfaring med offentlige anskaffelser
 • Erfaring i store komplekse prosjekt
 • Erfaring fra detaljprosjektering

Hvem vi søker

Vi søker deg som liker utfordringer, er utadvendt og har et brennende engasjement for faget. Du er en løsningsorientert initiativtaker med gode samarbeidsevner.

Personlige egenskaper

 • Tverrfaglig forståelse
 • Miljøfokus
 • Evne til å tenke strategisk
 • Lyst og evne til å arbeide utadrettet mot kunder og samarbeidspartnere
 • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne både på norsk og engelsk

Rambøll tilbyr:

Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Send inn din søknad/CV ved å klikke på ”Søk stilling”-knappen og følge instruksjonene.

Ta gjerne kontakt med Avdelingsleder Anne Merethe Skogland på 971 05 099 dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen.

Velkommen som søker!

Søk stilling

Vis flere stillinger: