Arealplanleggere, Molde

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16 000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

FirmaSweco Norge
FylkeMøre og Romsdal
StedMolde
Søknadsfrist11.01.2021

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og utfordrende prosjekter som skaper framtidens Norge.

Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne forventer; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren alltid tilgjengelig, kompetent og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. Ved Swecos kontor i Molde møter du et solid og godt flerfaglige miljø innenfor veg, arealplan, landskapsarkitektur, miljø, konstruksjon, akustikk og brann. Vi har økende etterspørsel etter våre tjenester, og nå søker vi arealplanleggere som har lyst til å bryne seg på spennende og krevende prosjekter sammen med dyktige, hyggelige og engasjerte kolleger som strekker seg langt for å utvikle gode kunderelasjoner. I Molde jobber vi tett med våre gode kolleger i Trondheim, en storregion med rundt 165 engasjerte medarbeidere.

Hos oss vil du utvikle deg. I Sweco Molde blir du et verdifullt tilskudd til et rådgivermiljø som alltid prøver å finne de beste bærekraftige løsningene for våre kunder. Vi ser etter både seniorer og kandidater med mindre erfaring. Som senior får du ledende roller i fagmiljøet, mens juniorer får solid støtte og veiledning fra erfarne og dyktige fagpersoner. Uavhengig av hvor du er i karrieren blir du en viktig bidragsyter for å videreutvikle det sterke planmiljøet i Sweco gjennom ansvarsfulle og varierte oppgaver i spennende prosjekter.

Dine viktigste arbeidsoppgaver kan omfatte

 • Du bidrar eller har ansvar for gjennomføring av planprosesser i henhold til Plan- og bygningsloven. Du gjør vurderinger etter forskrift og får ansvar for medvirkningsprosesser og oppfølging av kunde.
 • Du utarbeider eller har ansvar for mulighetsstudier, analyser, konsekvensutredninger og plandokumenter på alle plannivå.
 • Du leder eller bidrar i gjennomføring av arbeid med ROS-analyser
 • Senior arealplanleggere får rolle som fagansvarlig i tverrfaglige reguleringsplanprosesser, med ansvar for koordinering og kommunikasjon på tvers av fagmiljø i Sweco.
 • Du blir prosjektleder eller yter bistand til prosjektleder med ansvar for dokumentering av fremdrift, kvalitetssikring, økonomi og leveranse
 • Du deltar i, eller har ansvar for utforming av enfaglige og tverrfaglige tilbud og rådgiverkontrakter
 • Du bidrar til å etablere og videreutvikle Swecos tjenester og kundeforhold innen arealplanfaget

Dette kan du

 • Du har en bachelor-/mastergrad eller tilsvarende innenfor relevante fagområder (arealplanlegging, samfunnsgeografi, reguleringsarkitekt eller tilsvarende).
 • Vi søker både deg som er erfaren arealplanlegger og deg som er nyutdannet.
 • Du har kjennskap til relevant programvare (Novapoint/Focus arealplan, Photoshop, GIS, m.m.), eller stor interesse for å lære deg dette.
 • Du er kundeorientert og har et godt nettverk.
 • Du snakker og skriver godt norsk.

Vi vurderer søknader fortløpende.

Kontaktpersoner:

Jan Gunnar Simonhjell

Avdelingsleder

975 523 34

Jan.Simonhjell@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: