Arealplanlegger

Sweco former fremtidens byer og samfunn. Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16 000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

Firma Sweco Norge
FylkeMøre og Romsdal
StedMolde
Søknadsfrist20.02.2020

Er du vår nye arealplanlegger i Molde?

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og inspirerende prosjekter som skaper framtidens Norge. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne trenger – rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren imøtekommende, faglig dyktig og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. I Sweco Molde blir du et verdifullt tilskudd til et rådgivermiljø som alltid prøver å finne de beste bærekraftige løsningene for våre kunder. Vi ser etter både seniorer og kandidater med mindre erfaring. Seniorer vil kunne få ledende roller i fagmiljøet, mens juniorer vil få solid støtte og veiledning fra erfarne og dyktige fagpersoner. Uavhengig av hvor du er i karrieren vil du få ansvarsfulle og varierte oppgaver i spennende prosjekter.

Hos oss vil du utvikle deg. Du blir en viktig bidragsyter for å videreutvikle det sterke planmiljøet i Sweco. Du får bryne deg på spennende og krevende prosjekter sammen med dyktige, hyggelige og engasjerte kolleger som hjelper hverandre og strekker seg langt for å utvikle gode kunderelasjoner. Stillingen gir deg gode muligheter til å ta nye steg fremover innen dine interessefelt og fagområder. Vi søker deg som tar ansvar og tar initiativ. Du deler kunnskap og er en god støttespiller for andre. Det er viktig for deg å utvikle deg faglig og samtidig har du fokus på forretningsmessige mål i tillegg til at du analyserer og vurderer informasjon grundig.

Dine arbeidsoppgaver

 • Du vil bidra i eller ha ansvar for gjennomføring av planprosesser i henhold til Plan- og bygningsloven. Du gjør vurderinger etter forskrift og får ansvar for medvirkningsprosesser og oppfølging av kunde.
 • Du vil være med i utarbeidelsen av eller ha ansvar for mulighetsstudier, analyser, konsekvensutredninger og plandokumenter innenfor alle plannivå
 • Du vil lede eller bidra i gjennomføring av arbeid med ROS-analyser
 • Senior arealplanleggere får rolle som fagansvarlig i tverrfaglige reguleringsplanprosesser, med ansvar for koordinering og kommunikasjon på tvers av fagmiljø i Sweco.
 • Du blir prosjektleder eller yter bistand til prosjektleder med ansvar for dokumentering av fremdrift, kvalitetssikring, økonomi og leveranse
 • Du deltar i, eller har ansvar for utforming av enfaglige og tverrfaglige tilbud og rådgiverkontrakter
 • Du bidrar til å etablere og videreutvikle Sweco’s tjenester og kundeforhold innen arealplanfaget

Din bakgrunn/kompetanse:

 • Bachelor-/mastergrad eller tilsvarende innenfor relevante fagområder (arealplanlegging, samfunnsgeografi, reguleringsarkitekt eller tilsvarende)
 • Vi søker både deg som er erfaren arealplanlegger og deg som er nyutdannet.
 • Du har kjennskap til relevant programvare (Novapoint/Focus arealplan, Photoshop, GIS, m.m.), eller stor interesse for å lære deg dette.
 • Behersker norsk skriftlig og muntlig og har god framstillingsevne
 • Kundeorientert, med godt nettverk.

Kontaktpersoner:

Jan Gunnar Simonhjell

Avdelingsleder

975 523 34

Jan.Simonhjell@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: