Arealplanlegger

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16 000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden

Firma Sweco Norge
FylkeØstfold
StedSarpsborg
Søknadsfrist01.05.2019

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og utfordrende prosjekter som skaper framtidens Norge.

Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne forventer; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren en person som alltid er tilgjengelig, kompent og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. Ved vårt kontor i Sarpsborg er vi 32 medarbeidere i et hyggelig, uformelt og flerfaglig miljø. Våre fagområder er byggeteknikk, bygningsfysikk, brannteknikk, samferdsel, VA og arealplanlegging. Vi arbeider med prosjekter for offentlige og private oppdragsgivere. Vi har et tett samarbeid internt i firmaet både innad i fagmiljøet og med øvrige faggrupper i flerfaglige oppdrag. Våre prosjekter er i hovedsak lokalisert i Østfold og Follo - vekstområder for by- og næringsutvikling og infrastrukturutbygging. Det er med andre ord en god mulighet til å påvirke ditt nærmiljø.

Hos oss vil du utvikle deg. i tilbyr et sterkt tverrfaglig miljø med fokus på utvikling av prosjektene og av medarbeidernes kompetanse. Det er naturlig for deg å ta rollen som prosjektleder for planoppdrag eller fagansvarlig arealplanlegger i prosjektene. Du vil samarbeide tett med kolleger i egen enhet og på tvers i Sweco, og bidra til at vi alltid leverer rett kvalitet til riktig tid og kostnad. En viktig del av jobben er å delta i tilbudsarbeid, og aktivt bidra til nysalg og mersalg av tjenester innen ditt og andres fagområde. Du vil også bli en viktig ressurs for å videreutvikle fagområdet plan i Sweco. Dine kolleger vil dra nytte av at du deler din kunnskap, og du kan få roller som mentor for yngre medarbeidere.

Med drivkraft og faglige tyngde skaper du gode løsninger og resultater. Du tar gjerne ledelsen i prosjekt og setter ting ut i liv. Du er god til å samarbeide og motiveres av å gjøre andre gode. Reallistiske planer og god oversikt er viktig for deg. Du har godt humør og viser engasjement, også i krevende situasjoner.

Som arealplanlegger vil du få varierende arbeidsoppgaver som kan omfatte:

  • Rådgivning
  • Prosjektering
  • Prosjektledelse og utredning
  • Utarbeide reguleringsplaner og kommunedelplane
  • Konsekvensutredninger, risiko- og sårbarhetsanalyser, mulighetsstudier og stedsanalyser

Dette kan du:

  • Du er arealplanlegger, arkitekt, landskapsarkitekt (M.Sc) eller har tilsvarende utdannelse.
  • Du har minst fem års erfaring fra fagfeltet hos rådgiver, arkitektfirma, kommune eller øvrige offentlige instanser.
  • Du har gjerne erfaring fra byutviklingsprosjekter og/eller infrastrukturprosjekter.
  • Du snakker og skriver godt norsk.

Vi er stolte over å jobbe i et miljø hvor vi hjelper hverandre for å bli bedre og for å løse arbeidsoppgavene. På kontoret i Sarpsborg samles vi ofte i lunsjen, hvor vi prater om hverdagslivet, fotball eller hvordan vi ligger an i bowlingturneringen. Artiglaget er en gjeng som steller i stand mye morsomt for alle på kontoret, for eksempel var hemmelig nisse en stor hit før jul i fjor. Som du skjønner, er det viktig for oss at du som vår nye medarbeider bidrar til det gode arbeidsmiljøet – om bowlingturnering ikke er noe for deg, er det helt greit, vi finner på mye annet artig også.

Søknadene behandles fortløpende.

For ytterligere informasjon, eller svar på spørsmål, kontakt vår rekrutteringspartner Head4More ved Jan Petter Narvesen, tlf. 934 68 158 eller Stine Lundberg, tlf. 454 33 549. Alle henvendelser behandles konfidensielt, også overfor Sweco, om ønskelig.

Søk stilling

Vis flere stillinger: