Areal- og samfunnsplanleggere og/eller landskapsarkitekter

Rambøll er en ledende global samfunnsrådgiver med spisskompetanse innen bygg, arkitektur & plan, samferdsel, vann, miljø & helse, energi og management consulting. Konsernet har totalt 13 000 medarbeidere i 35 land med særlig tyngde i Norden. I Norge er det 1450 medarbeidere fordelt på 17 kontorer. Rambøll kombinerer lokal erfaring med en global kunnskapsbase og skaper morgendagens løsninger som vil utgjøre en forskjell for kunder, brukere og for samfunnet.

Følg gjerne Rambøll på: ramboll.no, LinkedIn, Facebook og Instagram.

Firma Rambøll
FylkeFinnmark
StedAlta
Søknadsfrist06.08.2018

Rambøll er en stiftelse med høye etiske og miljømessige standarder, hvor overskudd pløyes tilbake til selskapet for å videreutvikle dette og våre medarbeidere.

På grunn av økende oppdragsmengde søker vi nå etter nye medarbeidere ved vår avdeling i Alta, som teller 32 dyktige medarbeidere innenfor fagområdene Areal- og samfunnsplanlegging, Bygg og tekniske systemer, Samferdsel samt Vann og miljø. Kontoret er sentralt plassert i Finnmarks største by, og vi er en hyggelig og sosial gjeng.

Om stillingen

På faggruppa Areal- og samfunnsplanlegging har vi behov for en eller flere medarbeidere innenfor fagfeltene arealplanlegging, samfunnsplanlegging, GIS, landskapsarkitektur og arkitektur. Faggruppen jobber med all slags type planlegging etter plan- og bygningsloven, mulighetsstudier, bistand til saksbehandling og mottakskontroll av private planer mm., og har mange interessante prosjekter på gang.

Hvem vi søker

Vi ønsker oss primært nye medarbeidere på seniornivå, enten med mastergrad, eller med bachelorgrad + relevant praksis (helst 10 år +). Kjennskap til utarbeidelse og behandling av planer etter pbl er en forutsetning. Noe reising må påregnes, men omfanget vil kunne styres av den enkelte i stor grad.

Egenskaper og kvalifikasjoner vi verdsetter er blant annet:

  • Engasjement for planleggingsfaget
  • Selvstendighet, initiativ og evne/vilje til å jobbe i team
  • Fokus på verdiskaping – både for kunde og Rambøll
  • Interesse for å utvikle egne ferdigheter, og dele kunnskap med kollegaer
  • God skriftlig og muntlig framstillingsevne

Rambøll tilbyr:

Som global samfunnsrådgiver gir vi våre medarbeidere muligheter for personlig og faglig utvikling gjennom kurs i regi av Rambøll Academy eller eksterne kursleverandører. Vi har alle verktøy innenfor GIS, CAD mfl. tilgjengelig for våre medarbeidere. Vi tilbyr gode betingelser med attraktive forsikrings- og pensjonsavtaler, fleksibel arbeidstid og svært gode ferieordninger. Rambøll i Alta disponerer også flere leiligheter i Alta by, beregnet for ansatte.

Hos oss får du brukt din kunnskap til å skape bedre samfunn og høyere livskvalitet for menneskene som bor der. Sammen med våre kunder søker vi mot nye løsninger som balanserer menneskelige og kommersielle behov. Derfor trenger vi deg som ser forbi det åpenbare.

Send inn din søknad/CV ved å klikke på ”Søk stilling”-knappen, og følge instruksjonene.

Ta gjerne kontakt dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen.

Velkommen som søker!

Kontaktpersoner:

Faggruppeleder Areal- og samfunnsplanlegging, Alta

Ulla Sennesvik

M +47 48 22 07 30

ulla.sennesvik@ramboll.no

eller

Avdelingsleder Rambøll Alta

Lars Kvernmo

M +47 95122847

lars.kvernmo@ramboll.no

Søknadsfrist 2018-08-06
Arbeidssted Alta

Søk stilling

Vis flere stillinger: