Area Sales Manager

Knauf Insulation er en del av Knauf Group, et familieeid globalt byggmaterialkonsern med en årlig omsetning på €10 milliarder 2019. Som en av verdens ledende produsenter av isolasjon driver vi virksomhet i over 80 land og har flere enn 250 produksjonsanlegg som produserer glassull, steinull, ekstrudert polystyren (XPS), ekspandert polystyren (EPS) og ekstrudert polyetylen (XPE). Med flere enn 5500 ansatte er vi spesialister på isolerings- produksjon, forskning og utvikling. Vi tilbyr avanserte løsninger for energieffektivitet for bygninger over hele verden.

Les mer om oss og våre produkter på http://www.knaufinsulation.no

FirmaKnauf Insulation
FylkeVestland, Rogaland
StedBergen evt. Stavanger
Søknadsfrist22.10.2020

Liker du salg, relasjonsbygging og ikke minst spenningen i det å utfordre etablerte konkurrenter, så er kanskje DU vår nye:

AREA SALES MANAGER
Rogaland, Vestland, Møre og Romsdal

Med snart 50 års erfaring i Europa har Knauf Insulation utviklet gode arbeidsmetoder preget av innovasjon, kreativitet og kvalitet. Vi liker og være i utfordrerrollen og Knauf Insulation begynner virkelig å utfordre de store aktørene innenfor isolasjons markedet. Vår tilnærming er å være nær kundene våre og bygge langsiktige relasjoner gjennom vårt tilbud av førsteklasses produkter og tjenester. En av våre dyktige medarbeidere som har vært med på mye av denne reisen, vil ved nyttårsskiftet gå av med pensjon, og vi søker nå etter hans etterfølger i stillingen som Area Sales Manager.

Du vil bli en del av en nordisk organisasjon med hovedkontor i Gøteborg. Det norske salgsteamet består av tre personer og du vil få ansvaret for området fra Flekkefjord og opp til Ålesund, med ca 50 forhandlere å betjene. Totalt sett har vi nå 179 forhandlere i det norske markedet og etterspørselen øker stadig. Ja, du vil få et stort område å dekke og det betyr at du må trives med reisevirksomhet. Primært er vi ute etter en kandidat bosatt i Bergensområdet, men vi er åpne for annen tilhørighet såfremt flyforbindelsen er god. I så måte vil Stavanger være mest aktuelt.

Din viktigste oppgave vil være å besøke, å følge opp våre forhandlere og øvrige kunder/samarbeidspartnere, som kan være entreprenører av ulik størrelse, arkitekter o.l. Gjennom en god kombinasjon av salg/rådgivning bidrar du til at Knauf Insulation sine produkter og kompetanse blir kundenes prefererte valg for å tilfredsstille de stadig økende kravene til energieffektivitet og bærekraft i boliger, næringsbygg og industribygg.

Vi søker deg som har god praktisk erfaring innen salg og rådgivning, fortrinnsvis til byggebransjen, som vet hva gode langsiktige relasjoner betyr og hvordan disse opprettholdes og forsterkes.

En typisk arbeidsuke som Area Sales Manager hos Knauf Insulation, vil i hovedsak bestå av en dag på hjemmekontor og resterende dager ute hos kunder. Dette vil selvfølgelig variere og det er du som organiserer og planlegger dette på en hensiktsmessig måte ut ifra avtalte målsetninger og budsjetter. Stillingen gir således en høy grad av frihet under ansvar, men stiller samtidig høye krav til selvstendighet og disiplin. Dette skal du ha tenkt igjennom før du sender oss din CV og søknad.

Relevant utdanning utover videregående skole er fordelaktig, men på den annen side så er rett person og rett erfaring det viktigste for oss. Du må kunne kommunisere godt både muntlig/skriftlig på norsk og engelsk, inneha en god forretnings- og økonomiforståelse og beherske nødvendige dataverktøy (MS Office). Det er nødvendig at du har førerkort klasse B.

Vi tilbyr en spennende og utfordrende stilling i et anerkjent globalt byggevarekonsern. Du får god opplæring og støtte av trivelige og kompetente kolleger i den nordiske organisasjonen og du får jobbe med produkter av høy kvalitet. Stillingen er som nevnt både selvstendig og fleksibel, og betingelser er noe vi blir enige om. Det kan uansett nevnes at du vil disponere firmabil og at de ansatte hos oss har 6 ukers ferie.

Ved spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt med Hallgeir Bakken i Dfind, på tlf. (+47) 905 51 202 evt. hallgeir.bakken@dfind.no Søk på stillingen ved å benytte “søk her” knappen i annonsen på denne siden

Søknadsfrist 22. oktober - vi ser frem til å høre fra deg!

Vis flere stillinger: