Arcasas nyutnevnte assosierte partnere, f.v. Svein Hertel-Aas, Hauk Jonathan Lien, Luke Henley James, Truls Schiefloe Sandbakk, Jenny Andersson, Preben Berthelsen Bie og Anne Lee Holm. Foto: Arcasa arkitekter
Arcasas nyutnevnte assosierte partnere, f.v. Svein Hertel-Aas, Hauk Jonathan Lien, Luke Henley James, Truls Schiefloe Sandbakk, Jenny Andersson, Preben Berthelsen Bie og Anne Lee Holm. Foto: Arcasa arkitekter

Arcasa utnevner syv assosierte partnere

Arcasa arkitekter har utnevnt syv sentrale medarbeiderne til assosierte partnere.

Arcasa arkitekter, som i vår gjennomførte et topplederskifte, har nå etablert en ny funksjon i selskapet.

– Da vi gjennomførte vårt godt planlagte generasjonsskifte, var det enighet i partnergruppen om at flere medarbeidere skulle få mer ansvar. I første omgang valgte vi ut syv av våre dyktige arkitekter til disse nye rollene. Jeg er glad for at de har takket ja til dette ansvaret, sier daglig leder Anne Cathrine Lund-Steigedal i Arcasa Arkitekter i en pressemelding.

Luke Henley James (50) har jobbet i Arcasa i 17 år. Han har tidligere erfaring fra Claudio Silvestrin, Dransfield Owens de Silva og Niels Torp Arkitekter. Jenny Andersson (36) ble ansatt i Arcasa i 2018, med bakgrunn fra Egg arkitekter og Løvseth og partners. Anne Lee Holm (45) hadde erfaring fra både Petter Bogen arkitektkontor, ANX arkitekter og Logg arkitekter, da hun kom til Arcasa i 2015. Hauk Jonathan Lien (31) er utdannet fra Oslo og Madrid. Han har jobbet i Arcasa siden han ble uteksaminert fra Arkitektur og designhøyskolen i Oslo. Preben Berthelsen Bie (41) er utdannet fra samme skole og var hos Lund + Slaatto Arkitekter, før han kom Arcasa i 2007. Truls Schiefloe Sandbakk (31) var praktikant i Arcasa i ett år under studiene, og startet i selskapet straks han var ferdig utdannet i 2016. Svein Hertel-Aas (50) er utdannet arkitekt og fotograf. Han var medeier i HRTB Arkitekter, før han startet i Arcasa i 2014.

– De syv arkitektene som nå trer inn som assosierte partnere får et større ansvar for å arbeide med våre nåværende og fremtidige oppdragsgivere, og for å bidra til å løfte selskapet ytterligere faglig. Hauk Jonathan Lien og Jenny Andersson er med i Konsept-avdelingen i selskapet, mens Anne Lee Holm er en del av Arcasa Urban. Luke Henley James, Preben Bertelsen Bie, Svein Hertel-Aas og Truls Schiefloe Sandbakk er en del av selskapets Bolig-gruppe, skriver selskapet.

– Kravene til både utviklere og oss som arkitekter øker. Styrkingen vi nå gjør sikrer at vi kan bistå våre oppdragsgivere enda bedre med å møte den utviklingen vi ser, og være i front, både på bolig, næring og innen byutviklingsprosjekter, sier Lund-Steigedal.

Arcasa arkitekter står blant annet bak prosjekter som Rolfsbukta på Fornebu, Eufemias Hage, Millskvartalet, Karenslyst allé 49, Oslo K i Kværnerbyen og Parallell på Løren.