Arborist/Trepleier

Agaia er, med sine 500 medarbeidere i høysesong, og en årsomsetning på ca. 750 mnok, Norges største anleggsgartner entreprenør. Agaia er totalleverandør innen utvikling, bygging, ombygging og vedlikehold av alle typer utomhusanlegg –fra vugge til grav.

Selskapet har i over 40 år skapt levende utemiljø der kvalitet og uttrykk står i fokus. Årlig gjennomføres hundrevis av prosjekter for det private og offentlige næringsliv. Vår visjon er å sette standarden for en bærekraftig fremtid. For å oppnå denne ambisiøse visjonen jobber vi hver dag med eiere, samfunn, naturen, kundene våre, og ikke minst med å skape en mangfoldskultur der medarbeidere blomstrer og presterer.

For mer informasjon om oss og hvordan vi jobber, se www.agaia.no

FirmaAgaia
FylkeAkershus, Buskerud, Oslo
StedLysaker / Stor-Oslo
Søknadsfristsnarest

Vi søker deg som er utdannet arborist og har stor interesse og glede av å jobbe med trær, trives oppi trærne og har god fagkunnskap om beskjæring og vurdering av trær. Vi er en ambisiøs trepleieavdeling med stor variasjon i jobber og som krever høyt faglig nivå.

Vi er en voksende avdeling med stort ansvarsområde. Vi skjøtter trær i parker, langs turveier og grøntarealer, i Stor-Oslo, samt flere offentlige og private adresser med gamle og ærverdige trær.

Daglige arbeidsoppgaver kan være:

  • Beskjæring av trær og opprydding
  • Felling av trær
  • Befaring og vurdering av trær
  • Bistand ved gravearbeider
  • Vedlikehold av maskiner og utstyr

Trepleieavdelingen er en fin gjeng med godt humør og samvær, hyggelige arbeidsdager og et godt fagmiljø i utvikling. Vi tilbyr en god arbeidsplass med alt det rette utstyret og gode kollegaer for en behagelig arbeidsdag. Varierte og utfordrende arbeidsoppgaver, velordnede arbeidsforhold med gode muligheter for personlig og faglig utvikling. Vi tilbyr konkurransedyktige lønnsbetingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger og et hyggelig arbeidsmiljø.

Kvalifikasjoner:

  • ETW, ISA sertifisering eller arborist utdannelse fra Hjeltnes
  • Førerkort klasse B. (BE/C1/C1E er en fordel)

Vi verdsetter mangfold og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke, uavhengig av bakgrunn, kjønn eller funksjonsevne.

Kontaktpersoner:

Ingrid Børsting

Ass. Prosjektleder

ingrid.borsting@agaia.no

Kristian Taylor

Rodeleder

kristian.taylor@agaia.no

SØK STILLING

Vis flere stillinger: