Arbeidsleder

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss!

Firma NCC Industry
FylkeViken
StedDrammen
Søknadsfrist13.03.2020

NCC Industry AS er en av Norges største asfaltentreprenører, og har virksomhet i hele landet. Virksomheten er inndelt i tre sektorer: Steinmaterialer, Asfalt og Hercules.

NCC Industry Asfalt i Norge har asfaltproduksjon i både stasjonære og mobile asfaltverk. Enheten produserer årlig 1,5 mill tonn asfalt, det meste til større veianlegg for Statens Vegvesen og kommunale/fylkeskommunale prosjekter. I tillegg legges asfalt på veier, plasser og i parkeringshus for et stort antall private og offentlige kunder.

Til Store prosjekter Øst, Drammen og omegn søkes det etter:

ARBEIDSLEDER

Vi søker etter en som ønsker å være leder for et eller flere utleggerlag i Drammen med ansvar for oppfølging mot Statens Vegvesen, planlegging og oppfølging av jobber med fremdrift, personell og maskiner.

Dine kvalifikasjoner/egenskaper:

  • Driftserfaring fra asfalt eller anlegg
  • Gode leder- og kommunikasjonsegenskaper
  • Beherske norsk språk skriftlig og muntlig
  • Er strukturert og systematisk
  • Gode IT-kunnskaper
  • Erfaring med håndtering av anbud/forespørsler

For å trives hos oss i NCC, må du ha et positivt engasjement, våge å tenke nytt og være tydelig med egne meninger. Du er løsningsorientert, og vet at struktur og planmessighet sammen med teamfokus fører til gode resultater.

Vi tilbyr

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og et dynamisk, engasjert og faglig sterkt anleggsmiljø. NCC gir gode muligheter for egenutvikling og verdsetter medarbeidere som tar initiativ og viser ansvar. Har du spørsmål vedrørende stillingen, ta gjerne kontakt med oss - se kontaktdetaljer. Vi imøteser en kortfattet søknad med CV via vårt søknadssystem.

Søknadsfrist 13. mars 2020

For ytterligere informasjon om stillingen, ta gjerne kontakt med oss. Se kontaktdetaljer.

Søk her

Kontaktpersoner:

Ole Ragnar Holte

Områdesjef Store Prosjekter

+47 934 34 949

Stefhan Aarvig

Site Manager

+47 40047102

Vis flere stillinger: