Arbeidsleder

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss!

Firma NCC Industry
FylkeVestfold
StedLarvik
Søknadsfrist15.01.2020

NCC Industry er en av Norges største asfaltentreprenører. Virksomheten er inndelt i tre sektorer: Steinmaterialer, Asfalt og Hercules.

NCC Industry Asfalt i Norge har asfaltproduksjon i både stasjonære og mobile asfaltverk. Enheten produserer årlig 1,5 mill tonn asfalt, det meste til større veianlegg for Statens Vegvesen og kommunale/fylkeskommunale prosjekter. I tillegg legges asfalt på veier, plasser og i parkeringshus for et stort antall private og offentlige kunder.

Til Asfalt Entreprise Øst avd. Vestfold søkes det etter:

ARBEIDSLEDER

Vi søker deg som ønsker å være leder for et eller flere utleggerlag Vestfold og omegn, med ansvar for kunder, planlegging og oppfølging av jobber med fremdrift, personell og maskiner. NCC er en av bransjens fremste aktører. Dersom du har lyst på varierte og spennende oppgaver innen et viktig område i vårt samfunn, er strukturert og kan holde mange baller i luften samtidig, da ser vi fram til å ha deg som kollega hos oss.

For å trives hos oss i NCC, må du ha et positivt engasjement, våge å tenke nytt og være tydelig med egne meninger. Du er løsningsorientert, og vet at struktur og planmessighet sammen med teamfokus fører til gode resultater.

Som arbeidsleder er det en fordel om du har:

  • driftserfaring fra asfalt eller anlegg
  • erfaring med håndtering av anbud/forespørsler og utforming av tilbud
  • kunde- og markedsforståelse
  • gode leder- og kommunikasjonsegenskaper
  • gode IT-kunnskaper

Arbeidsoppgaver:

salg og kundeoppfølging

kommunikasjon mot fabrikk, transportører og koordinering med andre arbeidsleder

påvirke effektivitet – og kvalitet – med å følge lagene i daglig drift

bistå distriktssjef i vurdering av fremdrift på jobber

bistå kalkyle og tilbudsarbeid

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og et dynamisk, engasjert og faglig sterkt arbeidsmiljø. NCC gir gode muligheter for egenutvikling og verdsetter medarbeidere som tar initiativ og viser ansvar. Har du spørsmål vedrørende stillingen, ta gjerne kontakt med oss - se kontaktdetaljer. Vi imøteser en kortfattet søknad med CV via vårt søknadssystem.

Søknadsfrist: 15. januar 2020

Søk her

Kontaktpersoner:

Runar Bye
Site Manager, Vestfold/Telemark
+47 482 33 743

Tove Hernes

HR-sjef, NCC Industry AS

+47 907 25 032

Vis flere stillinger: