Arbeidsleder

JM konsernet er en av Nordens ledende prosjektutviklere av boliger og boligområder. Virksomheten fokuserer på nyproduksjon av boliger med attraktiv beliggenhet i ekspansive storbyområder og universitetsbyer i Norge, Sverige og Finland. Konsernet omsetter for 16 milliarder svenske kroner og har ca 2600 medarbeidere.

Virksomheten i Norge drives gjennom JM Norge AS, som er en av Norges største boligutviklere. I tillegg til utvikling av boliger i egenregi, har JM både i Norge og Sverige en betydelig entreprenørvirksomhet for eksterne oppdragsgivere. JM Norge har for fjerde gang på fem år markedets mest fornøyde boligkunder iflg Prognosesenterets årlige kundemålinger.

Firma JM Norge
FylkeVestfold
StedTønsberg
Søknadsfrist08.10.2019

Erfaren arbeidsleder til produksjon av nybolig

Region Syd har mange spennende prosjekter på trappene i Drammensområdet, og har behov for flere dyktige medarbeidere som kan bli med på realiseringen av disse.

Nå søker vi en høyt motivert arbeidsleder som vil inngå i et team med erfarne medarbeidere. Kontortilknytning vil være til vårt regionskontor på Sem utenfor Tønsberg, med arbeidssted på prosjekter i Vestfold og Buskerud.

Som arbeidsleder vil du, i samarbeid med anleggsleder, være ansvarlig for å lede og koordinere alle aktivitetene på byggeplass. Sammen sørger dere for å overlevere feilfrie boliger til våre kunder.

KVALIFIKASJONER

For å lykkes i rollen, ønsker vi at du har

  • utdanning og fartstid innen byggfag eller tekniske fag, med fagbrev, mesterbrev eller teknisk fagskole
  • tverrfaglig kunnskap er en fordel
  • evner til å skape resultater i samarbeid med andre og ved selvstendig innsats
  • strukturert og tydelig arbeidsform
  • fokus på HMS og leveranser av høy kvalitet
  • grunnleggende datakunnskap og behersker programmene i MS Office

I tillegg er det viktig at du er punktlig og samvittighetsfull fordi det gjør deg forutsigbar og trygg i samarbeidet med kunder, leverandører og kollegaer. Vi vil at alle i JM tar eierskap til våre kjerneverdier: Langsiktighet, engasjement, kvalitet, stilfølelse, lydhørhet og pålitelighet.

VI KAN TILBY

Et kompetent fagmiljø i et selskap med vekstambisjoner og sunn økonomi. Vi har hyggelige kollegaer og et sosialt og uformelt arbeidsmiljø.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser med gode pensjons- og forsikringsordninger, helseforsikring, firmaleilighet på fjellet og andre velferdsaktiviteter.

For nærmere informasjon, ta gjerne kontakt med Avdelingsleder Produksjon, Anders de Lange, mobil 452 14 080, anders.de.lange@jm.no

Søknadsfrist: snarest

Søk stilling

Vis flere stillinger: