Arbeidsleder

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, utvikler boligprosjekter, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag 32 milliarder kroner, og halvparten av de 8 000 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

«Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke»

Stillingen inngår i Veidekke Industri AS, som er Norges største asfaltentreprenør og Norges nest største produsent av pukk og grus. I tillegg har selskapet betydelig aktivitet innen drift og vedlikehold av det offentlige veinettet i hele landet. Veidekke Industri AS har 1100 ansatte og omsetter for 4,9 milliarder (2018).

FirmaVeidekke Industri
FylkeNordland
StedSigerfjord
Søknadsfrist15.03.2019

Liker du lukten av nylagt asfalt og å være ute om sommeren? Veidekke Industri søker etter deg som vil bidra til å bedre veistandarden i Norge. Som Norges største asfaltentreprenør sikter vi stadig etter nye oppdrag og vi trenger flere hender og hoder.

Arbeidsoppgaver

Du har ansvaret for den daglige driften på asfaltlagene ute på vei i området Vesterålen, Lofoten og Sør-Troms, og er bindeleddet mellom utleggerlaget på veien, oppdragsgivere, underentreprenører og anleggsleder. Du må kunne legge mange alternative planer som delvis kan overlappe hverandre. Oppfølging av HMS-arbeidet og utøve ledelse i henhold til Veidekkes lederadferd og verdier.

Du er bedriftens ansikt utad og skal være faglig rådgiver overfor våre kunder både under tilbudsregning og befaring. Du skal ikke bare tilby kunden det de spør om, men det de er best tjent med. Du vil være en kundeveileder og konsulent.

Kvalifikasjoner

  • Du bør ha teknisk fagskole, alternativt fagbrev som asfaltør. Vi ser på det som en fordel at du har erfaring fra enten asfalt/entreprenørbransjen eller fra tilsvarende, og har erfaring i å lede andre mennesker.
  • Vi ønsker at du kjenner til krav og regelverk i anleggsbransjen og vet noe om og kan håndtere kontrakter slik at du kan etterleve plikter, ivareta våre rettigheter og kan følge opp krav fra byggherre. Det er en fordel om du allerede har et faglig kontaktnett i vårt geografiske område, men dette kan bygges opp over tid.
  • Førerkort min B
  • Du forstår og gjør deg forstått på norsk (skandinavisk) og engelsk.

Profil

  • Profesjonell – Redelig – Entusiastisk – Grensesprengende er Veidekkes verdier som du må kunne identifisere deg med.
  • Være serviceinnstilt hvor du prioriterer kundetilfredshet høyt og er synlig og lett tilgjengelig for kunden.
  • Gode planleggingsevner der du kan utvikle realistiske planer med både korte og lange tidshorisonter. At du evner å forutse utfordringer og har alltid en plan B.
  • En problemløser som kan forutse problemer og kan utvikle effektive, fornuftige og praktiske løsninger.
  • Ha et kundeorientert fokus hvor du kan bygge relasjoner og kunne sette deg inn i kundens behov.
  • Være en lagspiller som foretrekker samarbeid hvor du deler kompetanse og informasjon for å oppnå et godt resultat

Vi tilbyr

Om du blir vår nye Arbeidsleder, blir du en del av en bedrift som er uformelle i sin omgangstone. Vi har et positivt og til tider hektisk arbeidsmiljø. I vår verden er den beste skolen praktisk erfaring i prosjekter. Det er her, i samspill med alle aktørene rundt oss, både du og vi, lærer mest og best. Vi har mange medarbeideren med god og lang asfaltkompetanse som du vil kunne utveksle kunnskap med.

Veidekkeskolen hos oss kan tilby en rekke kursopplegg for å bygge kompetanse.

Veidekke tror på glimt i øyet og humor på arbeidsplassen.

Vi har gode pensjons- og forsikringsordninger i Veidekke. Her vil du sammen med alle andre i Veidekke få mulighet til å eie egen bedrift gjennom Veidekkes aksjeprogram for ansatte. I dag eier vi over 15 % av aksjene i selskapet, noe som er ganske unikt blant store selskaper i Norge.

Kontorsted vil være: Husvik, Sigerfjord

Spørsmål om stillingen?

Geir Fossem

405 56 225

Anleggsleder

Søk stilling

Vis flere stillinger: