Arbeidsleder

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss – Beyond Construction!

FirmaNCC Industry
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist20.12.2016

NCC Industry er en av Norges største asfaltentreprenører. Virksomheten er inndelt i tre sektorer: Steinmaterialer, Asfalt og Hercules. NCC Industry har virksomhet fra Trøndelagsfylkene og sørover. NCC Industry Asfalt i Norge har asfaltproduksjon i både stasjonære og mobile asfaltverk. Enheten produserer årlig 1,3 mill tonn asfalt, det meste til større veianlegg for Statens Vegvesen og kommunale/fylkeskommunale prosjekter. NCC Industry Binab er spesialist på vanntette dekker til p-hus, kjøpesentre, torgarealer samt membraner til broer. Vi søker nå til område Vest:

ARBEIDSLEDER Binab

Som arbeidsleder vil du være ansvarlig for salg og kundeoppfølging. Dine arbeidsoppgaver vil inkludere kommunikasjon mot fabrikk, transportører og koordinering med andre arbeidsledere.
Du er ansvarlig for effektivitet og kvalitet, gjennom oppfølging av lagene i deres daglige drift. Som arbeidsleder vil du bistå i kalkyle og tilbudsarbeid, samt bistå driftssjef i vurdering av fremdrift.

For å trives hos oss i NCC, må du ha et positivt engasjement, våge å tenke nytt og være tydelig med egne meninger. Du er løsningsorientert, og vet at struktur og planmessighet sammen med teamfokus fører til gode resultater.

Som arbeidsleder er det avgjørende at du har:

  • driftserfaring fra asfalt eller anlegg/takbransjen/brovedlikehold
  • gode leder- og kommunikasjonsevner
  • kunde- og markedsforståelse
  • en strukturert og systematisk tilnærming
  • gode IT-kunnskaper
  • kontaktnettverk i lokalt marked
  • erfaring fra anbud

Kontorplass vil være ved være kontorer i Indre Arna, men reising må påregnes.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og et dynamisk, engasjert og faglig sterkt anleggsmiljø. NCC gir gode muligheter for egenutvikling og verdsetter medarbeidere som tar initiativ og viser ansvar.

Har du spørsmål vedrørende stillingen, ta gjerne kontakt med oss - se kontaktdetaljer. Vi imøteser en kortfattet søknad med CV via vårt søknadssystem.

Søknadsfrist: 20. desember 2016

NCCs visjon er å fornye vår bransje og levere de beste bærekraftige løsningene. Vi utvikler, bygger og selger fremtidens miljøer for bolig, arbeid og kommunikasjon. Ærlighet, tillit, respekt og skaperevne er verdiene som gjennomsyrer arbeidet for våre 18 000 medarbeidere.

Søk her

Kontaktpersoner:

Thor Kvam
Områdesjef Binab
+47 928 56 436
thor.kvam@ncc.no

Vis flere stillinger: