Arbeidsleder verksted Larvik

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er 30 milliarder kroner (2016), og halvparten av de 7 400 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.
«Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke»

Stillingen inngår i Veidekke Industri AS, som er Norges største asfaltentreprenør og Norges nest største produsent av pukk og grus. I tillegg har selskapet betydelig aktivitet innen drift og vedlikehold av det offentlige veinettet i hele landet. Veidekke Industri AS har 1 100 ansatte og omsetter for 4 mrd. (2016).

FirmaVeidekke Industri
FylkeVestfold
StedLarvik
Søknadsfrist15.03.2017

Som arbeidsleder i Distrikt Teknisk FO Asfalt - M&M og verksted har du ansvar for den daglige driften ved verkstedet.

Du skal tilrettelegge for og ta vare på de ansatte og bidra til å utvikle dem slik at de kan få gjøre mere av det de er gode på.

Arbeidsoppgaver

Som arbeidsleder har du ansvar for den daglige driften ved verkstedet.

Du skal tilrettelegge for og ta vare på de ansatte og bidra til å utvikle dem slik at de kan få gjøre mere av det de er gode på. I tillegg vil du ha ansvar for oppfølging av maskinparken i samråd med maskinansvarlig, timeoppfølging, delta i vedlikehold og reparasjoner av maskiner og utstyr, bestilling av deler samt økonomioppfølging for verkstedet.

Like viktig som ditt fokus på optimal drift, er at du hele tiden arbeider for at alle skal komme hjem like hele som da de kom på jobb.

Kvalifikasjoner

Du må ha fagbrev som anleggsmaskinreparatør eller tilsvarende. Ha erfaring i å lede andre mennesker, god kunnskap om El og hydraulikk feilsøking samt gode datakunnskaper. Kjennskap til asfaltutlegging er en fordel.

Førerkort min B eller BE, videre førerkortklasser er en fordel.

Du forstår og gjør deg forstått på norsk (skandinavisk) og engelsk.

Profil

Veidekkes verdier, Profesjonell – Redelig – Entusiastisk – Grensesprengende, er viktige for oss og for å bli en av oss må du kunne stå for disse.

Det er viktig at du er handlekraftig og ikke redd for å ta avgjørelser. Du må være praktisk anlagt og kunne samordne mange ting på en gang. Du tar initiativ og involverer de omkring deg, og du snakker godt med kolleger på alle nivåer.

Om du ikke er av den utadvendte typen må du uansett kunne omgås med mennesker av alle slag. Du må være involverende som leder og være støttende og tilgjengelig for medarbeiderne dine.

Om du anser HMS som en del av arbeidshverdagen, har stort pågangsmot og trives når du jobber i eller med team vil det også hjelpe. Vi ser kort og godt etter en drivende god arbeidsleder som evner å se det totale bildet og som alltid finner den beste veien fremover.

Glimt i øyet og god humor på arbeidsplassen er viktig.

Vi tilbyr

Om du blir en av vår nye Arbeidsleder blir du en del av en bedrift som er uformelle i sin omgangstone og har et positivt, men til tider hektisk arbeidsmiljø. Spennende og utfordrende arbeidsoppgaver, frihet under ansvar, konkurransedyktige betingelser.

I tillegg har vi mange bra kursopplegg du kan ta gjennom Veidekkeskolen.

Vi har også gode pensjons- og forsikringsordninger i Veidekke og du vil sammen med alle andre i Veidekke få mulighet til å eie egen bedrift gjennom Veidekkes aksjeprogram for ansatte. I dag eier vi over 18 % av aksjene i selskapet, noe som er ganske unikt blant store selskaper i Norge.

Kontorsted: Larvik

Spørsmål om stillingen kan rettes til:

Maskinansvarlig John Espen Bokle tlf. 464 41 602

Søk stilling

Vis flere stillinger: