Fra venstre Svein Tore Nilsen, daglig leder i Montér Vågsbygd, og Hans-Olav Wetrhus, regiondirektør i Optimera, åpner dørene, men utsetter festen.

Åpner som planlagt, men utsetter festen

Mandag 30. mars åpner Montér Vågsbygd dørene til et nyrenovert, moderne byggevarehus.

– Lokasjonen er den samme, men vi får større plass, nye konsepter og mer effektiv utforming, sier Hans-Olav Wetrhus, regiondirektør i Optimera, i en pressemelding.

Nye Montér Vågsbygd, sørvest i Kristiansand, åpner som planlagt, men den store festen uteblir inntil videre.

– Jeg er utrolig fornøyd med byggevarehuset. Vi hadde planlagt storslått åpningsfest, men det er en selvfølge å utsette denne med tanke på situasjonen vi er i, sier Wetrhus.

– Kunder som kommer på åpningen vil få instrukser om rutiner og regler for smittevern. Vi vil ha tilstrekkelig med Antibac og engangshansker, samt at vi vil sikre god avstand mellom alle i byggevarehuset, opplyser han.

«Klikk og hent» og hjemlevering

Selv om et nytt byggevarehus helst ønsker seg stinn brakke på en åpningsdag, understreker Wetrhus at det nå er tid for å tenke annerledes og mer kreativt.

– Vi oppfordrer kunder til å handle med minst mulig fysisk kontakt. Netthandel med «klikk og hent» eller hjemlevering er løsninger og tjenester vi har spesielt fokus på i disse tider. På åpningsdagen og påfølgende helg vil vi også ha større kapasitet til å besvare henvendelser på telefon og mail, slik at kunder får lagt inn sine bestillinger, sier Wetrhus.

Stor oppgradering og mye nytt

Nyrenoverte Montér Vågsbygd har et totalt fotavtrykk på i overkant av 3.000 kvadratmeter. Bedre plass gjør det mulig å vise frem en enda større bredde av Montér sine konsepter.

– Byggeservice ligger i hjertet av byggevarehuset og er åpen for alle, spesielt privatkunder, presiserer Wetrhus. Her kan alle få hjelp til små og store byggeprosjekter, uavhengig av om du skal gjøre jobben selv eller sette den bort.

– Nytt er også et temperert og støvfritt klimarom for interiørprodukter, ny dør- og vindusutstilling og en egen avdeling med kjøkken, garderobe og bad. Utebutikken med trelast og byggevarer er også oppgradert. Her er det enkel og effektiv gjennomkjøring slik at kunden kan laste varer under tak, beskyttet fra vær og vind, fortsetter han.

– Alle som legger turen innom åpningen er hjertelig velkommen. Samtidig ber jeg alle om å respektere våre rutiner og regler for smittevern, avslutter Wetrhus.