Slik blir inngangspartiet hos Byggtorget Mathisen & Mathisen i Narvik. Illustrasjon: Mestergruppen

Åpner Norges største Byggtorget-butikk i Narvik

Om en drøy uke åpner Byggtorget Mathisen & Mathisen nye anlegg i Narvik. Dette blir kjedens aller største byggevarehandel i Norge.

Byggetorget får til sammen 7.000 kvadratmeter med butikk og lager, og alt er innendørs.

- Vi blir Byggtorget-kjedens aller største byggevarehandel i Norge. Det sier seg nesten selv at vi også blir den mest moderne. Det blir en stor oppgradering i forhold til hvordan vi har det på Fagernes i dag, sier Eirik J. Mathisen, daglig leder og eier av Mathisen & Mathisen til avisa Fremover.

Til Byggeindustrien sier Mathisen at de har investert rundt 30 millioner kroner i den nye byggevarehandelen.

- Vi har store forventninger til satsingen og hadde ikke investert så tungt i dette dersom vi ikke hadde hatt trua på at det vil avkaste seg, sier Mathisen.

Han sier inntoget i Byggtorgets inntog i Mestergruppen for cirka tre år siden har åpnet en rekke muligheter for butikkene i kjeden. 

- Det er veldig mye positivt som skjer i Byggtorget-kjeden. Sammen med med Mestergruppen, reklamebyrået Anorakk og arkitektbyrået Snøhetta, så har man lykkes å utvikle et nytt konsept for kjeden som er veldig spennende. Dette har bidratt til at både vi og flere andre butikker i kjeden, investerer og videreutvikler seg. Kjeden scorer også veldig høyt på både kundetilfredshet og lønnsomhet, sier Mathisen til Byggeindusrien.

Byggtorget Mathisen & Mathisen får en rekke nye varegrupper inn i det nye byggevarehuset. Maling og kjøkken-avdelinger kommer på plass, samt nye produktgrupper som hytte, varme og garderobe.

Mathisen forventer ifølge avisa Fremover at dagens omsetning på rundt 50 millioner vil øke merkbart.