Åpen søknad til COWI Try - sommerprogram for studenter

COWI er et av Norges ledende rådgivende ingeniørselskap med over 1100 medarbeidere. Vi har kompetanse i verdensklasse innen teknikk, miljø og samfunnsplanlegging, basert på markedsområdene bygninger, industri og energi, miljø og samfunn, samferdsel og vann.

Firma COWI
FylkeHele landet
Søknadsfrist31.01.2019

COWI Try er vårt sommerprogram for studenter. Dersom du kunne tenke deg å være en del av COWI Try 2019, oppfordrer vi deg til å laste opp din CV her!

Som en del av COWI Try vil du i løpet av sommeren få verdifull erfaring gjennom å jobbe på våre spennende prosjekter landet rundt. Du vil også få muligheten til å jobbe med vårt Nordiske innovasjonsteam som tester ut ny teknologi og hjelper oss i arbeidet med smartere byutvikling.

COWI Try er en fantastisk mulighet til å lære mer om hvordan jobben som konsulent i et internasjonalt rådgivningsfirma utføres. Programmet vil hjelpe deg med å styrke samarbeidsevnene dine, da du blant annet vil jobbe i et fler-disiplinært innovasjonsteam. I tillegg vil du få muligheten til å bruke den teoretiske kunnskapen du har opparbeidet deg gjennom studiene i praksis, og få et innblikk i hvordan et multinasjonalt firma opererer.

Gjennom sommeren får du tildelt en mentor som kan hjelpe deg med arbeidsoppgavene dine, og svare deg på de spørsmål du måtte ha om jobben og COWI. Vi tilbyr også sosiale arrangementer sammen med våre unge ansatte, noe som gir deg muligheten til å få nye venner, og utvide ditt profesjonelle nettverk.

Vårt sommerprogram for studenter gjør det mulig for COWI å bli kjent med nye og spennende ingeniørtalenter – og ønsker at denne opplevelsen vil gjøre en forskjell i din videre karriere.

VI SER ETTER DEG SOM

  • Har minimum 1 år igjen av bacheloren/masteren din på relevante studier
  • Er i stand til å jobbe selvstendig og som del av et team
  • Ønsker å bli en av de beste konsulentene innen ditt kompetanseområde
  • Har meget gode kommunikasjonsevner, både på norsk og engelsk, skriftlig og muntlig

For å lese mer om programmet, se her: https://www.cowi.com/cowitry

INTERESSERT?

For å bli vurdert for sommerjobb hos COWI ber vi deg opprette en profil, og laste opp CV'en din. Det er ikke nødvendig å legge ved motivasjonsbrev på dette tidspunktet. Vi vil ta kontakt når stillingene for sommeren 2019 publiseres, slik at du kan søke på den (eller de) stillingen(e) som passer best til deg. Vi forventer å publisere disse stillingene rundt årsskifte.

Vi aksepterer kun CVer og jobbsøknader som lastes opp på vår rekrutteringsportal, ikke via e-post. Skulle du ha spørsmål eller ønske ytterligere informasjon om muligheter i COWI, må du ikke nøle med å ta kontakt.

Kontaktperson: Karoline Kaldheim, krkd@cowi.com

Søk her

Vis flere stillinger: