Annonsørinnhold
Om Annonsørinnhold på bygg.no

Slik får du nye boliger effektivt ut for salg

Rask vei til første spadetak – spar både tid og penger med våre ferdig prosjekterte boliger, og kom raskt i gang med byggingen!

Annonsørinnhold

Et solid sortiment med ferdig prosjekterte flermannsboliger og eneboliger i ulik størrelse og design, gjør prosessen med å få produkter tilgjengelig på boligmarkedet enklere og mer effektiv. Det betyr at så fort tomten er ferdig regulert, kan dere umiddelbart gå i gang med salg og bygging.

Huskonseptet Ode kan raskt tilpasses en byggeklar tomt.

Huskonseptet Ode kan raskt tilpasses en byggeklar tomt.

Klikk for større versjon

Bestill gratis inspirasjonsmagasin med flermannsboliger.

Attraktive lettsolgte bokonsepter
Skalahus sine flermannsboliger og eneboliger er utviklet for fremtiden med tanke på kvalitet og design. Fra tegnebrett og helt ut til byggeplass er fokus å skape tilgjengelige og attraktive bo-konsepter som passer en bred målgruppe og alle typer familier.

Våre flermannsboliger og eneboliger kommer i ulik størrelse og som ulike bokonsepter for å kunne passe til mange typer byggeprosjekter, et bredt mangfold målgrupper og ulike tomtemessige utgangspunkt.

Klikk for større versjon

Bestill gratis magasin om eiendomsutvikling.

Klikk for større versjon

Moderne lavblokk bygget i tre
Skalahus sin lavblokk i tre er et helt nytt og annerledes boligtilbud til våre eiendomsutviklere og boligkunder. Moderne, innovativt og lyst – men fremfor alt et grønt konsept med positivt CO2-avtrykk! Satsingen på moderne og bærekraftige boliger i tre gjenspeiles i alle ledd for denne lavblokken; fra arkitekturen og byggenes identitet til tekniske løsninger og materialvalg. https://skalahus.no/ferdighus/flermannsbolig/lavblokk-fra-skalahus

Unik kompetanse og sterk gjennomslagskraft
Med et av Norges største fagmiljøer innen trehusbygging i ryggen, satser vi stort på prosjektboligmarkedet med fokus på arkitektur som tar vare på både design og funksjonalitet. Våre samarbeidspartnere drar nytte av det enorme fagmiljøet vi disponerer og gjennomslagskraften vi har lokalt, kommunalt og nettverksmessig der vi befinner oss.

Med unik kompetanse innen arkitektur, planarbeid og teknisk samlet på ett og samme sted, har Skalahus effektivitet og gjennomslagskraft til å kunne realisere små og store byggeprosjekter med trygghet og forutsigbarhet fra start til slutt.

Les mer om Skalahus som eiendomsutvikler.

Eiendomsutvikler, grunneier eller entreprenør?
Skalahus sine forhandlere er på landsbasis interessert i dialog med grunneiere som ønsker å utvikle og skape verdi av eiendommen de besitter. Vi samarbeider også gjerne med eiendomsutviklere som vil realisere sine byggeprosjekter sammen med en trygg og solid samarbeidspartner som står for fremdrift, kvalitet og gjennomføringsevne i både små og store prosjekter.

Familievennlige boliger på populære Holaker i Maura
Holaker er et nytt, populært og familievennlig boligfelt i Maura med et boligmessig gjennomgående moderne og stilrent særpreg. Her skal vår forhandler Byggmester Frank Aasheim bygge tilsammen 6 eneboliger og 14 leiligheter, og både bygging og salg er godt i gang!

– Vi gleder oss til å fylle dette nye nabofeltet med liv, forteller salgsleder og boligrådgiver Thomas Følling.

På Holaker har Skalahus-forhandler Byggmester Frank Aasheim AS bygget eneboliger og leiligheter med høy standard.)

På Holaker har Skalahus-forhandler Byggmester Frank Aasheim AS bygget eneboliger og leiligheter med høy standard.)

Klikk for større versjon

Solberg er en ny og ettertraktet bydel rett ved Grimstad sentrum.
Dette flotte nye nabolaget er stadig under utvikling av vår forhandler i Grimstad M&M Bolig AS, som i første byggetrinn skal bygge 17 eneboliger med stor fleksibilitet der kundene har stor mulighet til å påvirke planløsning og størrelse.

– Vi vet at kundene våre setter pris på fleksbiliteten og muligheten til å selv kunne være med å skape sitt eget drømmehjem, forteller daglig leder Magnus Kristiansen.

Klikk for større versjon

Flere forhandlere
Kjededirektør Ketil Strand og forhandlerleder Tore Larsen er stadig på jakt etter nye Skalahus-forhandlere, med et mål om å opprettholde den sterke veksten som boligkjeden til nå har opplevd i Norge.

Les mer om dine muligheter med Skalahus her

Forhandlerleder Tore Larsen og kjededirektør Ketil Strand.

Forhandlerleder Tore Larsen og kjededirektør Ketil Strand.

Klikk for større versjon
Annonsørinnhold
Skalahus

Skalahus bygger for fremtiden både når det gjelder kvalitet og design, og tilbyr moderne ferdighus, storslåtte villaer og klassiske boliger samtidig som kjeden satser stort på eiendomsutvikling og prosjektbygging over hele Norge. Skalahus har nær 30 års erfaring, solid fagkompetanse, lokal gjennomslagskraft og et av Norges største trehusmiljøer i ryggen. Et bredt og mangfoldig produktutvalg innen ferdig prosjekterte flermannsboliger og eneboliger gjør Skalahus til en god samarbeidspartner på små og store byggeprosjekter.

Artikler fra Skalahus
Annonsørinnhold på Bygg.no

Byggeindustrien har et eget område med annonsefinansiert innhold på bygg.no. Denne seksjonen er ikke knyttet opp mot Byggeindustriens journalister eller redaksjon, men er en distribusjonskanal for betalt innholdsmateriell.