Annonsørinnhold
Om Annonsørinnhold på bygg.no

Besøk oss på Bygg Reis Deg!

Boligkjeden Skalahus er på plass under Bygg Reis Deg messen fra 20.-23. oktober på Norges Varemesse i Lillestrøm, og håper på mye besøk på stand. – Vi deltar fordi dette er den største møteplassen for byggenæringen og en fin arena for å komme i kontakt med kunder, leverandører, nye forhandlere og samarbeidspartnere innen eiendomsutvikling, forteller kjedeleder Ketil Strand.

Annonsørinnhold

Skalahus er en solid aktør i det norske boligmarkedet med forhandlere godt fordelt fra sør til nord. Gjennom Bygg Reis Deg er målet å knytte verdifulle bekjentskaper og at enda flere innen byggenæringen skal få bli kjent med merkevaren – og produktene til Skalahus.

Hent din gratisbillett til Bygg Reis Deg her!

Det handler om menneskene bak
Det unike med å delta på messe er at menneskene bak merkevarene får møte både leverandører, bransjefolk, potensielle kunder og samarbeidspartnere ansikt til ansikt.

– Sånn sett er Bygg Reis Deg en veldig bra arena hvor vi virkelig får vist frem de dyktige menneskene bak merkevaren Skalahus, noe som er det beste utgangspunktet for ethvert relasjonsbyggende arbeid, forteller Ketil.

Klikk for større versjon

Bestill gratis magasin om eiendomsutvikling.

Skalahus sine fokusområder
Skalahus skal fremover fortsette sitt løp med å skape gode kundeambassadører på eneboligmarkedet og spennende samarbeid rettet mot proffmarked og eiendomsutvikling.

– Vi skal ha fokus på å bygge ut forhandlernettet vårt ytterligere og på proffsiden er vi stadig i dialog med spennende eiendomsutviklere som sitter på større tomteområder og som er interessert i Skalahus sine produkter, avslutter Ketil.

På jakt etter nye forhandlere
Skalahus er i vekst og stadig på jakt etter nye forhandlere. Vil du vite mer om dine muligheter i en spennende bransje? Kom innom standen vår og snakk med oss!

Vil du bli forhandler? Les mer her

Klikk for større versjon
Annonsørinnhold
Skalahus

Skalahus bygger for fremtiden både når det gjelder kvalitet og design, og tilbyr moderne ferdighus, storslåtte villaer og klassiske boliger samtidig som kjeden satser stort på eiendomsutvikling og prosjektbygging over hele Norge. Skalahus har nær 30 års erfaring, solid fagkompetanse, lokal gjennomslagskraft og et av Norges største trehusmiljøer i ryggen. Et bredt og mangfoldig produktutvalg innen ferdig prosjekterte flermannsboliger og eneboliger gjør Skalahus til en god samarbeidspartner på små og store byggeprosjekter.

Artikler fra Skalahus
Annonsørinnhold på Bygg.no

Byggeindustrien har åpnet opp for et eget område med annonsefinansiert innhold på bygg.no. Denne seksjonen er ikke knyttet opp mot Byggeindustriens journalister eller redaksjon, men er en distribusjonskanal for betalt innholdsmateriell.