Annonsørinnhold
Om Annonsørinnhold på bygg.no

Visste du dette om Sikas bitumen takbelegg?

Norsk klima byr på spesielle utfordringer med store temperatursvingninger. Dette setter store krav til hva slags tak man bør legge og med tanke på kuldemykhet, smidighet og fleksibilitet.

Annonsørinnhold

Sika - en komplett takleverandør
Sika har investert mye i bitumenproduksjon ved oppkjøp av store selskap verden rundt. I Europa har Sika de siste 5-6 årene kjøpt opp betydelig produksjonskapasitet i Bitbau Dörr Østerrike, KVK Slovakia, Arcon Romania og Index Italia. Med dette har Sika styrket sin posisjon i takmarkedet. Alle produktene er av SBS-modifisert bitumen, en syntetisk gummi som gjør produktet mer elastisk og fleksibelt, og de er noen av de beste produktene som i dag tilbys i det norske markedet. Sika er nå en komplett leverandør til bransjen med PVC-/TPO og bitumen produkter.

Klikk for større versjon

Velegnet på både flate og skrå tak samt på nybygg og rehabilitering
– SikaShield bitumen takbelegg er velegnet for tekking på flate og skrå tak og på alle underlag, både på nybygg og ved rehabilitering. Alle våre takprodukter har brannklasse Broof T2 og vi har SINTEF teknisk godkjenning både for ett-lag og to-lags løsning, forteller Kenneth M. Kjellevold, teknisk selger og opplæringsansvarlig i Sika Norges takavdeling.

– SikaShield membraner kan benyttes på ekstensive-/intensive grønne tak, terrasser, p-dekker, kulverter og så videre. Det kan legges som ett lag eller kombineres med ulike tykkelser i en to-lags løsning. Med helsveising til underlaget kan produktene kombineres med vår primer Sika Igolflex, utdyper han.

Les mer om bitumen-løsninger her

Langsiktig satsning på verdensbasis
– Sika er kommet for å bli, også med bitumen produkter, sier en engasjert Ole Fatnes, prosjektselger i Sika Norges takavdeling.

Klikk for større versjon

– Dette er en langsiktig satsning på verdensbasis, men også i det norske markedet. I Norge er markedet for bitumen produkter stabilt høyt med en markedsandel på flate tak på 60 prosent. Sika Norge ønsker å være en komplett leverandør til takmarkedet med produkter både på PVC, TPO og bitumen. Vi har gode produkter, leveringskapasitet og alt av tilbehør for taktekkere rundt omkring i vårt langstrakte land, utdyper han videre.

Kundekompetanse i fokus
– Opplæring er en viktig del av våre løsninger og tjenester innen tak. Kompetanse og erfaring er viktig i denne bransjen, poengterer Kenneth M. Kjellevold. Kenneth er også taktekker med bred erfaring fra bransjen.

Klikk for større versjon

– Vi har stort fokus på å øke kundenes kompetanse innen både bitumen og folietekking. Meld deg på Sikas Takskole og bli en ekspert på takbelegg og membraner, oppfordrer Kenneth.

Nysgjerrig på Sikas Takskole? Eller skal du legge nytt tak, og kjenner at du ikke kan gjøre det uten hjelp? Ta kontakt med Sikas fageksperter.

Ole Fatnes: Prosjektselger

905 83 025 / fatnes.ole@no.sika.com

Kenneth M. Kjellevold: Teknisk selger/opplæringsansvarlig

473 57 677 / kjellevold.kenneth@no.sika.com

Visste du at:
- Sika kan bistå med prosjektering, bestillinger og logistikk, og levere en komplett pakke til taket, isolasjon, takbelegg og festemidler, et såkalt fullrange-prosjekt. Se artikkel om vårt samarbeid med Nesodden Tak AS og et Sedumtak på Fagerstrand. Sika sto for innkjøp av alle materialer.

- Sika bidrar med teknisk assistanse: Takbefaring – beregninger – opplæring – dokumentasjon.

- Vi leverer alt av tilbehør til tak både for PVC og bitumen, dampsperre, fiberduk, mansjetter, hjørner, sluk, tape, primer etc.

- Du kan bli en ekspert på takbelegg og membraner ved påmelding til Sikas Takskole. 2-dagers faglig påfyll med teori og mange praktiske oppgaver, inkludert kursbevis. Intensivt, og veldig nyttig.

Les mer om Sikas taksystemer

Les artikkelen om vellykket sedumtak med Nesodden Tak AS

Klikk for større versjon
Annonsørinnhold
Sika

* Sika er et verdensomspennende konsern med hovedkontor i Sveits. Selskapet har en ledende posisjon innen utvikling og produksjon av kjemiske produkter til bygg, industri og offshore.

* Sika Norge tilbyr et komplett sortiment innen passiv brannsikring som oppfyller de nyeste relevante standardene, og kan brukes til et bredt spekter av brannsikringstiltak

* Sika leverer løsninger innen fuging, tetting, tilsetning til betong, vanntetting, betongreparasjoner, forsterkning og beskyttelse, samt løsninger til gulv- og taksystemer.

* Sika bruker 1,5 milliarder kroner årlig på forskning og utvikling for å sikre at kunder alltid tilbys de beste løsningene som finnes.

* Sika har mer enn 25 000 medarbeidere i 100 land. Sika Norge teller rundt 50 ansatte med hovedkontor på Lahaugmoen.

Artikler fra Sika
Annonsørinnhold på Bygg.no

Byggeindustrien har et eget område med annonsefinansiert innhold på bygg.no. Denne seksjonen er ikke knyttet opp mot Byggeindustriens journalister eller redaksjon, men er en distribusjonskanal for betalt innholdsmateriell.