Annonsørinnhold
Om Annonsørinnhold på bygg.no

UltraCare – alle gode ting er tre: Mapei lanserer komplett system som behandler og tar vare på overflater

Mapei lanserer produktserien UltraCare som er et komplett system for rengjøring, vedlikehold og beskyttelse av harde overflater. UltraCare-produktenes egenskaper utfyller hverandre, og den helhetlige kombinasjonen av bruksområder bidrar til å forlenge levetiden til fliser og fuger.

Annonsørinnhold

Viggo Moen, som er ansvarlig for den nye produktlinjen i Mapei, strutter av entusiasme over at de nå kan tilby en komplett produktlinje for overflatebehandling.

– Med UltraCare løser du utfordringene med rensing, impregnering og vedlikehold av porcelanato- og keramiske fliser, stein, betong og polert naturstein. Vi har lagt stor vekt på å dekke alle bruksområder, og produktene er utviklet for å samspille i et helhetlig konsept. Størst effekt får brukeren dersom UltraCare brukes til å dekke hele spekteret av behov – da lover vi at overflatenes levetid forlenges, sier Moen.

BRUKERVENNLIG
Alle gode ting er tre
, og UltraCare-serien er merket for tre forskjellige bruksområder: Renhold, vedlikehold og beskyttelse. For å gjøre det enklere for brukerne å finne rett produkt til riktig bruk har de tre bruksområdene fått hver sin fargemerking. Grønt for renhold, oransje for beskyttelse og grått for vedlikehold.

Klikk for større versjon

UltraCare passer for både ubehandlede og behandlede overflater, og kan brukes både utendørs og innendørs. Produktene har ulike egenskaper, alt fra å vaske bort mugg til fjerning av herdet/uherdet epoksy og sementbaserte fugerester. En viktig del av vedlikeholdstilbudet er impregnering av flater og fuger, og fuger kan også friskes opp ved at misfarging fjernes eller får en oppfriskning av fargepigmenter.

Alle kan bruke UltraCare-produktene, som er tilgjengelige i alt fra sprayflasker til store kanner.

– Brukervennlighet er en viktig føring for oss, og med produktene følger grundige og oversiktlige bruksanvisninger og applikasjonsvideoer er tilgjengelig på mapei.no.

– UltraCare selges via fliskjeder, byggevare- og forhandlernettet over hele landet. Brukergruppene spenner fra private husholdninger til entreprenører og håndverkere, i tillegg til eiendomsutviklere. Markedet etterspør effektive produkter som utfyller hverandre – vi er stolte over å kunne dekke dette behovet, sier produktsjef byggkeramikk Viggo Moen i Mapei.

Se våre produkter i UltraCare-serien

Kontakt for mer informasjon:
Salgssjef Byggkeramikk, Kenneth Nilsen
Kenneth.nilsen@mapei.no
Tlf. 971 58 373

Produktspesialist Byggkeramikk, Sindre Dehli Evensen
s.evensen@mapei.no
Tlf. 905 62 859

Klikk for større versjon
Annonsørinnhold
Mapei

MAPEI er en ledende leverandør av lim, fugemasser og kjemiske produkter til byggebransjen. MAPEI i Norge holder til på Sagstua i Nord-Odal kommune, og anlegget her er også hjørnesteinen i det nordiske markedet. Våre produkter er laget for å tåle utfordringene i vårt arktiske klima. MAPEI sitt norske forsknings- og utviklingssenter er en viktig ressurs i utviklingen av unike produkter og systemløsninger til det nordiske markedet. Med stor tro på fremtiden har vi bygget ut anlegget i Nord-Odal for 190 millioner kroner, og i 2019 startet produksjonen i den nye fabrikken. I Norge er det ansatt ca. 240 personer.

* MAPEI i Norge er en del av det internasjonale MAPEI-konsernet, som ble grunnlagt i Italia i 1937. Hvert år investerer MAPEI mer enn fem prosent av sin årlige omsetning i forskning- og utvikling (FoU). Omsetningen i 2020 var 2,8 MRD Euro. Mer enn 12 prosent av Mapeis medarbeidere er aktive innen forskning, utvikling og forbedring. Dette har bidratt til at MAPEI er en av verdens største produsenter i vår bransje. Til sammen er 11 000 medarbeidere ansatt i MAPEI i til sammen 84 fabrikker i 35 land.

* Mapei har fokus på å utvikle systemløsninger innenfor alle våre produktlinjer. Vi jobber med de utfordringer som våre kunder har, for så å kunne levere en ferdig løsning.

* Konsernets policy for samfunnsansvar er å knytte sosiale, miljømessige og økonomiske verdier i et bærekraftig samspill. Økonomisk vekst avhenger av å finne de gode løsningene til beste for samfunnet. Derfor har vi forpliktet oss til å ta vare på naturressursene for fremtiden til kommende generasjoner

* MAPEI er en stor bedrift, og derfor tar vi ansvar for å bidra til å utvikle industrien. Vi engasjerer oss gjennom NHO, Byggevareindustriens Forening og den regionale industriforeningen 7sterke , som vi var initiativtaker til å etablere.

Artikler fra Mapei
Annonsørinnhold på Bygg.no

Byggeindustrien har et eget område med annonsefinansiert innhold på bygg.no. Denne seksjonen er ikke knyttet opp mot Byggeindustriens journalister eller redaksjon, men er en distribusjonskanal for betalt innholdsmateriell.