Annonsørinnhold
Om Annonsørinnhold på bygg.no

Aller siste mulighet til å melde seg på Byggedagene 2023

Det er nå noen få dager igjen til Byggedagene 2023. Onsdag 22. mars er det klart for arrangementet på Clarion Hotel The HUB i Oslo. Her kan du se programmet og melde deg på Byggedagene.

Annonsørinnhold

Her kan du se programmet og melde deg på.

Arrangrøren kan melde om et spennende program, med blant annet to statsråder og en rekke dyktige personer på talerstolen.

Byggedagene i sin nåværende form har blitt arrangert i 23 år og samler en rekke personer fra hele verdikjeden i byggenæringen. Dette gjenspeiler seg i programmet som tar opp flere dagsaktuelle temaer under paraplyen «Byggenæringen i uroens tid».

Eieren av The HUB, Petter Stordalen, åpner Byggedagene 2023 og er en stor aktør i næringslivet som kan si noe om både uro, rammevilkår og forutsigbarhet.

I første seksjon vil Nina Solli, administrerende direktør i BNL, innlede med sine betraktninger rundt byggenæringen generelt og dagens temaer spesielt.

Erling Røed Larsen, forskningssjef ved HousingLab, Oslo Met, vil holde sitt innlegg kalt «Verdensøkonomien 2.0: Hva vil deglobalisering bety for Norge og byggebransjen?». Han vil snakke om hvordan nye politiske forhold i verden trolig fører til nearsourcing og friendshoring, og han trekker frem ulike perspektiv på hva dette gjør med Norge generelt og byggenæringen spesielt.

Byggedagene også gleden av å ønske to medlemmer av regjeringen velkommen på scenen, henholdsvis samferdselsminister Jon-Ivar Nygård og næringsminister Jan Christian Vestre.

Seksjonen avsluttes med en samtale/debatt mellom politikere og representanter for byggenæringen med stikkordene «forutsigbarhet – en viktig faktor for mer ro».

I neste seksjon vi oss over i erfaringer som næringen har høstet den senere tid og hva vi kan ta med oss derfra i møte med tiden fremover. Først ute er Øystein Dørum, direktør samfunnsøkonomi NHO, som med sine tall vil beskrive noe av det vi har vært gjennom. Vi skal få høre om eksisterende og nye energiløsninger og forretningsmodeller i et energisystem som endrer seg raskt ved Jarand Rystad, administrerende direktør i Rystad Energy. Deretter blir det eksempler fra næringen (på hva siste tids hendelser har medført). På scenen vil vi møte Erland Løkken, administrerende direktør i Bergene Holm og Camilla Mathiesen, assisterende direktør Forsvarsbygg.

Etter lunsj skifter vi tematikk. Første seksjon blir innovasjon, bærekraft og miljø. Her vil det komme fire innlegg som hver for seg tar opp bransjens utfordringer, muligheter og rolle knyttet til dette. De du vil møte på scenen er Heikki Eidsvoll Holmås, administrerende direktør EBA, Kristin Halvorsen direktør ved CICERO senter for klimaforskning, Egil Hogna, konsernsjef i Norconsult, og BNLs bærekraftdirektør Guro Hauge.

Konferansens siste seksjon tar opp mangfold og inkludering. Her deltar Kine Kjærnet fra KPMG og Sumeet Sing Patpatia fra Schibsted med innlegg rundt teamtikken, før de to deltar i en samtale med Eirik Gjelsvik fra Backe.

Konferansen avsluttes med Harald Eia sitt foredrag «Sånn er Norge». Eia er for mange mest kjent som komiker, men han er også sosiolog.

Klikk for større versjon

På kvelden er det middag (ByggeGalla) med god mat og drikke, topp underholdning, og ikke minst utdeling av prisene Årets Bygg, Årets Anlegg og Årets Trebyggeri. Dette er priser som har blitt meget prestisjefylte og hvor det er en sterk prestasjon å bli nominert.

Alle som skal delta på ByggeGallaen er hjertelig velkommen til en bransjemingling fra klokken 18.00.

Dette er de nominerte til Årets Bygg og Årets Anlegg 2022

Her er de nominerte til Årets Trebyggeri

Her kan du melde deg på Byggedagene.

Klikk for større versjon
Annonsørinnhold
Byggedagene

Byggedagene 2023 arrangerers onsdag 22. mars på Clarion Hotel The HUB i Oslo.

Artikler fra Byggedagene
Annonsørinnhold på Bygg.no

Byggeindustrien har et eget område med annonsefinansiert innhold på bygg.no. Denne seksjonen er ikke knyttet opp mot Byggeindustriens journalister eller redaksjon, men er en distribusjonskanal for betalt innholdsmateriell.