Anleggssjef Oslo

Franzefoss Gjenvinning er en av Norges ledende gjenvinningsaktører med 1,1 MNOK i omsetning og ca 300 ansatte. Selskapet er en del av Franzefoss-konsernet som leverer pukk og gjenvinningstjenester i Norge og har en 100 år lang industrihistorie. Franzefoss Gjenvinning har 20 anlegg, og driver innsamling, sortering, bearbeiding og gjenvinning av avfall fra næringsliv, offshore, industri, bygg og anlegg. Franzefoss ønsker gjennom sin virksomhet å bidra til en bærekraftig utvikling til det beste for ansatte, omgivelser og samfunnet. Franzefoss Gjenvinning er med sitt nyetablerte og moderne produksjonsanlegg på Haraldrud, en svært viktig avfallsaktør for næringslivet i Oslo, og produserer foredlet avfallsbrensel til byens fjernvarmeanlegg.

Vår visjon er å være Samfunnets beste valg. Det innebærer at våre kunder skal oppleve Franzefoss som en trygg samarbeidspartner som leverer varer og tjenester til avtalt tid, kvalitet og pris. Vi skal også ta våre naboer på alvor, og på best mulig måte avklare forventninger og redusere de belastningene vår virksomhet medfører. Tilsynsmyndighetene skal også være trygge på at virksomheten drives innenfor lover, forskrifter og tillatelser som gjelder. Vi skal også være samfunnets beste valg for våre ansatte gjennom å være en trygg og sikker arbeidsplass som er inkluderende og kompetansehevende.

Les gjerne mer om oss på: www.franzefoss.no, og følg oss på LinkedIn og Facebook.

Firma Franzefoss Gjenvinning
FylkeOslo
Søknadsfrist09.08.2020

En spennende jobb for et bedre miljø

Franzefoss Gjenvinning AS har sitt største gjenvinningsanlegg på Haraldrud i Oslo. Her bearbeides alle typer avfall fra industri, næringsliv, bygg og anlegg i Østlandsområdet. Anleggssjefen har ansvaret for å videreutvikle anlegget og optimalisere driften.

Bærekraft står sentralt i Franzefoss og vi ser etter en leder som identifiserer seg med verdiene og ønsker å bidra til gode og trygge arbeidsplasser, fornøyde kunder og et bedre miljø. Vi ser etter deg som oppnår resultater gjennom godt samarbeid, mulighetsorientering, analyse og god planlegging.

Du har sannsynligvis høyere teknisk utdanning, erfaring fra større produksjonsmiljø, har praktisk erfaring med HMS-arbeid og kjennskap til LEAN produksjonsmetodikk. Vi ønsker oss en samarbeidsorientert leder med forretningsteft som er trygg, erfaren og klok. Du vil få ansvaret for rundt 50 medarbeidere og stillingen rapporterer til regionleder Sør-Øst.

Interessert? Ta gjerne kontakt med Visindi ved Jenny Homme, tlf. 916 56 102 eller Raluca Rohatin, tlf. 900 72 459. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver. Søknad med CV sendes snarest og senest 9. august.

Søk stilling

Vis flere stillinger: