Anleggsledere

Becker Entreprenør AS har god kompetanse innen områder som vann og avløpsutbygging, så vel som tomteutgraving. Selskapet, som holder til på Kjeller, ble etablert i 2001. Nedslagsfeltet er primært Oslo og Akershus, men de tar oppdrag over hele Østlandet og som følge av stor vekst har de fra 2017 doblet omsetningen. De er stolte av å være en seriøs og anerkjent samarbeidspartner i bransjen, og arbeider daglig hardt for å være en attraktiv oppdragstaker og arbeidsgiver.

Firma Becker Entreprenør
FylkeAkershus
StedKjeller
Søknadsfrist07.01.2020

Nå er Becker Entreprenør i stor vekst, og søker derfor to nye anleggsledere.

Becker Entreprenør kan tilby deg et hyggelig fellesskap, der det er et sterkt fokus på å ha det gøy både på jobb, og etter jobb. Hos Becker vil du bli del av et sosialt miljø, hvor flere også omgås på privaten. I dag består selskapet av 42 dyktige medarbeidere med en gjennomsnittlig alder på cirka 35 år. Som kollega i Becker, vil du få bli med på firmaturer i inn- og utland, familiedager, sommerfest, og andre sosiale sammenkomster. I tillegg har selskapet tilgang til firmahytte.

De tilbyr også selvsagt konkurransedyktige betingelser, og de har både bilordning og bonusordning. Det er dessuten et sterkt fokus på kompetanseheving i form av utdanning og kursing, og utvikling av faglig kompetanse internt.

Arbeidsoppgaver:

Som anleggsleder i Becker Entreprenør, vil du jobbe med blant annet ledelse og gjennomføring av prosjekter fra A til Å. Du vil ha resultatansvar, og planlegging av oppfølging av fremdrift i prosjektene. Du har i tillegg resultatansvar for egne prosjekter, oppfølging av HMS og utarbeiding av FDV.

Mer konkret, vil du:

 • Være kontaktpunkt mot oppdragsgiver og personal på prosjektet
 • Jobbe med planlegging og oppfølging av fremdrift i prosjektene
 • Utarbeide og følge opp endringer og varsler på prosjekter
 • Jobbe med forhandling og innkjøp av varer og tjenester på prosjekter
 • Oppfølging av helse, miljø og sikkerhet på prosjekter
 • Innmåling med GPS ute på prosjekt, inkludert utarbeide målebrev

Hvem er du?

Vi ser etter deg som er resultatorientert, positiv og samlende. Du er endringsvillig, fremoverlent, og liker å ta ansvar.

Mer konkret, ser vi etter deg som:

 • Har teknisk erfaring/utdannelse fra fagskole, høyskole eller universitet. Høyere utdanning er ikke et krav, men en stor fordel
 • Fagbrev eller annen relevant praktisk erfaring vil også være en stor fordel
 • Relevant erfaring innen anleggsteknikk
 • Det er en stor fordel med NoDig-erfaring
 • Har gode norsk- og engelskkunnskaper

For ytterligere informasjon om stillingen kan du kontakte vår rådgiver i Dfind, Ingrid Endresen Thorseth, på telefon 988 31 630.

Søknader behandles fortløpende og vil bli behandlet konfidensielt. I tillegg til å laste opp CV når du søker, ber vi også om at du laster opp søknadsbrev, samt vitnemål.

Søk stilling

Vis flere stillinger: