Anleggsledere - Fundamentering søkes til Oslo-området

Nordisk Fundamentering AS (NFT) er en av Norges ledende fundamenterings-entreprenører, med virksomhet over hele landet. Kundene er entreprenører og offentlige og private byggherrer. NFT utfører alle former for fundamenteringsarbeider både for bygg og anlegg. NFT ble etablert i slutten av 2011 gjennom en fusjon av selskapene Nordenfjeldske Spunt og Peleservice AS (NSP) og Smefa Entreprenør AS (Smefa). NSP og Smefa var begge veletablerte fundamenteringsentreprenører i sine respektive markeder, NSP med kontor i Trondheim og med hele landet som arbeidsfelt. Smefa i Oslo-området med kontor i Enebakk. NFT har om lag 100 ansatte, mange mobile som utfører prosjekter over hele landet. NFT eies av Peab-konsernet, og forventes å ha en omsetning i 2012 på ca 400 mill kroner. Stillingen er nyopprettet, og vil være plassert i Oslo.

Firma Nordisk Fundamentering AS
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

 

På grunn av økende oppdragsmengde søker vi anleggsledere til vår fundamenteringsvirksomhet i Oslo-området.  Vi søker deg som har noen års erfaring fra fundamentering eller anleggsvirksomhet.  Du er drivende og kan arbeide både selvstendig og i team. 

 

Vi tilbyr en spennende lederutfordring for deg som liker å skape resultater.

 

For nærmere informasjon om stillingen kontakt avd. leder Arne Jensèn, tlf. 951 42 743, eller vår rådgiver Rune Holm på tlf. 913 87 951.

 

Kortfattet søknad med CV sendes snarest til arnej@smefa.no

 

Vi ser frem til å motta din søknad!

Vis flere stillinger: