Anleggsleder

Consto Midt-Norge er et datterselskap i det landsdekkende bygg- og anleggskonsernet Consto. Constos datterselskaper driver sine virksomheter på Svalbard, i Nord-Norge, Midt-Norge, Vestlandet, Sørlandet og Østlandet. Konsernet har også byggevirksomhet i Sverige gjennom datterselskapet Consto AB. Konsernet har over 1 000 ansatte i Norge og Sverige. Hovedkontor i Norge er i Tromsø, hovedkontor i Sverige er i Karlstad. Se vår hjemmeside for mer informasjon www.consto.no.

Firma Consto Midt-Norge
FylkeMøre og Romsdal
StedÅlesund, Molde, Surnadal
Søknadsfrist11.06.2021

Consto i Møre og Romsdal søker anleggsledere

Consto i Møre og Romsdal er i sterk vekst og fremtiden ser lys ut. Vi har mange interessante prosjekter i vår portefølje, og vi har nye spennende prosjekter på vei inn. Vi er i den forbindelse på jakt etter anleggsledere til våre kontorer i Ålesund, Molde og Surnadal. Vil du bli en del av vårt utviklende team?

Arbeidsoppgaver

Som anleggsleder vil du ha ansvar for å utarbeide produksjons- og ressursplaner for prosjektet og følge disse opp, samt personalansvar og bemanningsplaner. Du er hovedansvarlig for at HMS-arbeidet på byggeplass blir planmessig og korrekt gjennomført i samsvar med lover og forskrifter, samt firmaets rutiner. Du får gjennomføringsansvaret for KS systemer og bistå prosjektleder i økonomiske rapportering og ved kontrahering av underleverandører i prosjektet. Yte service og sikre vårt omdømme gjennom å skape gode relasjoner til underentreprenører, byggherrer/kunder, naboer og øvrige omgivelser.

Kvalifikasjoner

  • Høyere teknisk utdannelse, teknisk fagskole/Bachelor/Master innen bygg
  • Minimum tre års erfaring som anleggsleder-/driftsleder
  • Proaktiv ledelse og god økonomisk forståelse
  • Solid relevant erfaring kan kompensere for kravet til utdanning
  • Erfaring fra utførende entreprenør er en fordel

Personlige egenskaper

Vi ser etter deg som har gode lederegenskaper og ser verdien av å bygge opp gode prosjektteam. Vi ønsker at du gjenspeiler våre holdninger om at de ansatte er vår viktigste ressurs. Du har gjennomføringskraft og en stå på vilje. Du må også ha interesse for økonomi og innkjøp. Du er selvstendig, strukturert og løsningsorientert. I møte med samarbeidspartnere og ansatte skaper du positiv energi og pågangsmot.

Vi tilbyr

Spennende og utfordrende arbeidsoppgaver i en solid bedrift med et godt arbeidsmiljø og en levende bedriftskultur. Du får stort ansvar og tillit med gode utviklingsmuligheter i et offensivt nordnorsk konsern med ambisjoner. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger og fleksibel arbeidstid.

Kontaktinformasjon

Jomar Grøtan

Daglig leder

90682991

Bjørnar Gundersen

Prosjektsjef - Molde

97955850

Anders Grimsmo

Avdelingsleder - Surnadal

47667621

Anders Magne Flemmen

Prosjektsjef - Ålesund

45869200

Søk stilling