Anleggsleder

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, utvikler boligprosjekter, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag 36 milliarder kroner, og halvparten av de 8 600 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

Veidekke - lokalt nærvær, skandinavisk styrke.

Firma Veidekke Infrastruktur
FylkeTroms og Finnmark
StedBardufoss
Søknadsfrist24.05.2021

Asfaltmarkedet i Troms og Finnmark går en spennende tid i møte. Høy pågang i markedet, stadig høyere miljøkrav og flere store veiprosjekt gjør at vår asfaltvirksomhet har svært mange spennende utfordringer å by på. Vi søker derfor en Anleggsleder som evner å drifte og utvikle vår asfalt-virksomhet på Bardufoss gjennom engasjement, godt lederskap og forretningsteft.

Er du en utviklingsorientert leder? Ønsker du å være med på en spennende utvikling i et solid firma? Da er du kanskje vår nye Anleggsleder.

Arbeidsoppgaver

Som anleggsleder er du medansvarlig for den daglige driften av vårt anlegg på Bardufoss, og du blir bindeleddet mellom drifta ute på veien, oppdragsgivere, underentreprenører og distriktslederen. Du skal tilrettelegge for og ta vare på folkene dine, sikre kvalitet på arbeidet som blir utført og styre anleggets økonomi. Du vil få ansvar for 2 funksjonærer og 12 håndverkere som rapporterer direkte til deg.

Alle som jobber hos oss og for oss drar hjem fra jobb like hele som da de kom. Det betyr at du må være forutseende og jobbe i forkant med HMS slik at de farlige situasjonene avverges før de oppstår. Du er firmaets ansikt utad og skal være faglig rådgiver overfor våre kunder, både under tilbudsregning og befaring.

Kvalifikasjoner

  • Det er ønskelig at du har teknisk bakgrunn fra høyskole eller teknisk fagskole, men det viktigste for oss er at du har relevant ledererfaring.
  • Vi ønsker at du har erfaring med å håndtere kontrakter og om du har kjennskap til krav og regelverk i anleggsbransjen er dette en fordel.
  • Det er ikke dumt om du allerede har et faglig kontaktnett i vårt geografiske område, men dette kan bygges opp over tid.
  • Bruk av pc og IT-verktøy er noe du behersker godt, og du er villig til å lære og bruke nye programmer.
  • Førerkort for personbil er et krav og i tillegg må du kunne snakke og skrive norsk.

Egenskaper

  • Handlekraftig og ikke redd for å ta avgjørelser.
  • Du må kunne legge både kortsiktige og langsiktige planer. Samtidig må du håndtere at ikke alt går som planlagt.
  • Du tar initiativ, involverer de omkring deg og er en støttende og tilgjengelig leder
  • Du kjenner deg igjen i våre verdier: profesjonell, redelig, entusiastisk og grensesprengende
  • Vi mener også at du bør være litt utålmodig av deg og ønske framdrift. Samtidig tror vi det er viktig at du ikke lett lar deg stresse. Vi ser kort og godt etter en drivende god anleggsleder som evner å se det totale bildet og som alltid finner den beste veien fremover.

Vi tilbyr

Om du blir vår nye anleggsleder blir du en del av en bedrift som er uformell i sin omgangstone og har et positivt arbeidsmiljø. I vår verden er den beste skolen praktisk erfaring i prosjekter. Som et tillegg har vi mange bra kursopplegg du kan ta gjennom Veidekkeskolen.

Om du er så dyktig som vi håper du er, kan det være muligheter å tre inn i andre roller hos oss etter hvert. Vi er et stort skandinavisk selskap med store muligheter. Vi har også gode pensjons- og forsikringsordninger i Veidekke og du vil få mulighet til å eie egen bedrift gjennom Veidekkes aksjeprogram for ansatte. I dag eier ansatte over 18 % av aksjene i selskapet, noe som er ganske unikt blant store selskaper i Norge.

Vi ønsker din søknad velkommen!

Spørsmål om stillingen kan rettes til:

Lars Sigmund Løfsnæs, HR-Sjef Tlf: 917 43 187

Stig Remi Jørgensen, distriktsleder Tlf: 455 02 121

Grete Wilsgaard, Jobzone Tlf: 908 66 924

Søk stilling

Vis flere stillinger: