Anleggsleder

Consto Øst er et selskap i det landsdekkende bygg- og anleggskonsernet Consto. Constos datterselskaper driver sine virksomheter på Svalbard, i Nord-Norge, Midt-Norge, Vestlandet, Sørlandet og Østlandet. Konsernet har også byggevirksomhet i Sverige gjennom datterselskapet Consto AB. Konsernet har i overkant av 900 ansatte i Norge og Sverige. Hovedkontor i Norge er i Tromsø, hovedkontor i Sverige er i Karlstad.

Firma Consto Øst
FylkeOslo
Søknadsfrist21.02.2020

Consto Øst søker Anleggsleder

Vi søker nå en erfaren og resultatorientert anleggsleder som vil være med oss i den videre utviklingen av selskapet.

Consto Øst dekker markedet i Oslo og Viken.

Arbeidsoppgaver

Du vil ha ansvar for å utarbeide produksjons- og ressursplaner for prosjektet og følge disse opp, samt personalansvar og bemanningsplaner. Du er hovedansvarlig for at HMS-arbeidet på byggeplass blir planmessig og korrekt gjennomført i samsvar med lover og forskrifter, samt firmaets rutiner. Du får gjennomføringsansvaret for KS systemer og bistå prosjektleder i økonomiske rapportering og ved kontrahering av underleverandører i prosjektet. Yte service og sikre vårt omdømme gjennom å skape gode relasjoner til underentreprenører, byggherrer/kunder, naboer og øvrige omgivelser.

Kvalifikasjoner

  • Høyere teknisk utdannelse, teknisk fagskole/Bachelor/Master innen bygg
  • Minimum tre års erfaring som anleggsleder-/driftsleder
  • Proaktiv ledelse og god økonomisk forståelse
  • Solid relevant erfaring kan kompensere for kravet til utdanning
  • Erfaring fra utførende entreprenør er en fordel

Personlige egenskaper

Vi ser etter deg som har gode lederegenskaper og ser verdien av å bygge opp gode prosjektteam. Du har gjennomføringskraft og en stå på vilje. Du må også ha en interesse for økonomi og innkjøp. Du er selvstendig, strukturert og løsningsorientert. Vi verdsetter medarbeidere med kunnskap, erfaring og energi.

Vi tilbyr

Spennende og utfordrende arbeidsoppgaver i en solid bedrift med et godt arbeidsmiljø og en levende bedriftskultur. Du får stort ansvar og tillit med gode utviklingsmuligheter i et offensivt norsk konsern med ambisjoner. Du får stort ansvar og tillit. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger, fleksibel arbeidstid og gode ferieordninger.

Kontaktinformasjon

Morten Tonning

HR-Rådgiver

92245689

Søk stilling

Vis flere stillinger: