Anleggsleder

KF Entreprenør ble etablert i 2005 og har i dag over 130 ansatte. KF Entreprenør har hatt en sterk vekst de siste årene og har etablert seg som en betydelig aktør innen bygg og anlegg. Vårt hovedkontor ligger på Ryen samt at vi har et godt etablert avdelingskontor på Svinesund med økende oppdragsmengde. KF Entreprenør er en del av Roadworks konsernet.

Roadworks består av selskaper med spisskompetanse innen drift, vedlikehold og bygging av teknisk infrastruktur, samt tjenester knyttet til bygg, anlegg, industri og sikkerhet. Roadworks konsernet består av 8 driftsselskaper med 680 ansatte som omsetter for omkring 1,7 mrd. Vi er lokalisert med hovedkontor i Grimstad.

Firma KF Entreprenør
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Vi ønsker å få med oss flere dyktige anleggsledere til spennende prosjekter innen rehabilitering.

Arbeidsoppgaver:

Du vil ha det daglige ansvaret for planlegging, styring og kontroll på ditt anlegg. Dette inkluderer oppfølging av HMS, kvalitet, økonomi, fremdrift og ressursbruk. En viktig del av jobben er å lede og motivere dine medarbeidere.

Kvalifikasjoner:

Du har ingeniørutdannelse/Teknisk Fagskole eller lang erfaring fra å lede byggeprosjekter. Vi søker primært etter personer med noen års erfaring, men nyutdannede kan også søke. Det er en fordel at du har god økonomisk forståelse og er vant til å arbeidsstrukturert.

Personlige egenskaper:

Vi søker etter deg som har gode kommunikasjonsevner og trives med å selge / forhandle for å få tilslutning til egne ideer og oppfatninger. Du må føle deg komfortabel i møte med nye mennesker og i formelle situasjoner. For KF Entreprenør er det viktig å få inn en lagspiller som samarbeider godt med resten av de som jobber hos oss og personlig egnethet kommer til å være avgjørende.

Vi tilbyr:

  • Gode lønnsbetingelser
  • En spennende jobb med lederansvar
  • Et veldig godt arbeidsmiljø

For ytterligere informasjon ta kontakt med Silvia Økland Greff, HR- og administrasjonssjef KF Entreprenør, pr e-post eller tlf 926 99 911. Søknad og CV sendes til silvia@kfentreprenor.no

Vis flere stillinger: