Anleggsleder

AF Offshore Decom er ledende i Europa innen fjerning, riving og gjenvinning av offshoreinstallasjoner. I over 20 år har vi utviklet nye metoder og bygget kompetanse på fjerning og gjenvinning av komplekse industrianlegg og andre konstruksjoner. AF Offshore Decom klarer å gjenvinne 98 prosent av en utrangert offshoreinstallasjon. Våre godt kvalifiserte medarbeidere med lang erfaring fra riveprosjekter gjør det mulig for AF å påta oss de mest utfordrende fjerningsoppdragene i Nordsjøen. AF Offshore Decom tilbyr også en rekke konsulenttjenester som tekniske studier og kartlegging av farlig avfall. AF Decom Offshore er sertifisert i henhold til ISO 9001 og 14001.

Firma AF Offshore Decom
FylkeRogaland
StedHaugesund - Nedre Vats
Søknadsfrist21.02.2019

AF Offshore Decoms fremste styrke er evnen til å lede og gjennomføre store prosjekter. Vi kan vise til meget gode resultater og systemer innen HMS-området. Våre ansatte trives på jobb og er våre viktigste ressurser for at vi skal nå våre mål. AF Offshore Decom har lang erfaring og gode referanseprosjekter. I tillegg besitter AF Offshore Decom en sterk entreprenør ånd og innovasjonskultur. Vi er stolte av vår kompetanse som har ført oss til Nordsjøen og oppbyggingen av AF Miljøbase Vats, et av verdens mest moderne mottaksanlegg for utrangerte oljeinstallasjoner. Kombinasjonen av gode dybdeforhold, basefasiliteter, et enestående kaianlegg og gode markedsutsikter medfører stor interesse fra rigg- og plattformkunder.

Vi ønsker en Anleggsledere til AF Miljøbase Vats som deltar aktivt i virksomheten og med fokus på utvikling og forbedring. Personen vi søker vil få en sentral rolle i ledelsen på basen.

Anleggslederen vil ha det overordnede ansvaret for det generelle vedlikehold på basen, i tillegg til lager og verksted.

Sentrale arbeidsoppgaver inkluderer blant annet:

 • Lede og koordinere alle arbeidsaktiviteter knyttet til det fysiske vedlikeholdet og oppgraderingen av AF Miljøbase Vats, inkludert verksted, lager og omliggende oppbevarings områder, kontorer og boenheter og andre eiendoms enheter
 • Ansvarlig for å holde maskinparken i optimal tilstand for produksjon. Dokumentasjon over vedlikehold og bestilling av nødvendig reservedel for maskinparken
 • Administrere og oppfølging av personell/operatører og ressurser innenfor ansvarsområde, f. eks sykefravær, opplæring, ferie planlegging etc
 • Ansvarlig for å arbeide i henhold til gjeldende innkjøps matrise for AF Miljøbase Vats
 • Videreutvikling av rutiner, prosesser og systemer
 • Fortløpende rapportering

Kvalifikasjoner / Egenskaper:

 • BSC i relevante områder
 • Minimum 5 års erfaring med prosjekt koordinering arbeid i tungindustri eller lignende
 • Erfaring kan erstatte formell utdanning
 • Minimum 2 års erfaring med personaladministrasjon
 • God kunnskap og ferdigheter i lagerstyrning
 • gode datakunnskaper for registrering og sporing av formål

Vi søker deg som er strukturert, som ser muligheter, tar ansvar, er endringsvillig og har meget gode engelsk kunnskaper skriftlig og muntlig. Du kjennetegnes ved et høyt aktivitetsnivå og gode samarbeidsevner. Du er direkte, kreativ, pågående og har gjennomslagskraft. Faglig tyngde og erfaring vektlegges.

AF Offshore Decom tilbyr et godt arbeidsmiljø og spennende utfordringer på tvers av tradisjonelle faginndelinger. Stillingen byr på betydelige muligheter for kompetanseutvikling og personlig utvikling. Vi tilbyr konkurransedyktige, prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikrings- og pensjonsordninger. I AF vil du også få anledning til å ha eierandeler i bedriften.

Spørsmål om stillingen

Peter Johansson

Site Manager

Telefon 412 61 331

Jeroen Wiskerke

Operation Manager

Telefon 948 09 946

Søk stilling

Vis flere stillinger: