Anleggsleder

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss!

Firma NCC Road Services
FylkeRogaland
StedSauda
Søknadsfrist03.02.2019

NCC Road Services,Område Vest søker nå etter anleggsleder til vår driftskontrakt i Indre Ryfylke.Kontrakten omfatter drift- og vedlikeholdsoppgaver på riks- og fylkesveger samt G/S veger i kommunene Vindafjord, Sauda og Suldal og Etne kommuner, samt deler av kommune Tysvær, Odda og Hjelmeland.

Som anleggsleder vil du være ansvarlig for effektiv og lønnsom drift, samt sikkerhet og kvalitet i arbeidet. Anleggsleder rapporterer til prosjektleder. Du vil ha en aktiv rolle i byggemøter. Det er en fordel om du har kjennskap til drifts- og vedlikeholdskontrakter for SVV samt kjennskap til kontraktsområdet.

For å lykkes som anleggsleder, må du ha evne til å se helheten i kontrakten og være god til å motvere og veilede andre i tillegg til at du har:

  • erfaring fra tilsvarende arbeid
  • datakunnskaper
  • økonomiforståelse
  • gode samarbeidsevner
  • førerkort

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og et dynamisk, engasjert og faglig sterkt anleggsmiljø. NCC gir gode muligheter for egenutvikling og verdsetter medarbeidere som tar initiativ og viser ansvar.

Har du spørsmål vedrørende stillingen, ta gjerne kontakt med oss - se kontaktdetaljer. Vi imøteser en kortfattet søknad med CV via vårt søknadssystem.

Søknadsfrist: 03. februar 2018

Søk her

Kontaktpersoner:

Frode Kaldestad
Prosjektleder
+47 950 66 790

Vis flere stillinger: