Anleggsleder og Formann

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, utvikler boligprosjekter, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag 39 milliarder kroner, og halvparten av de 8 600 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

Stillingen inngår i Veidekke Bygg, som driver landsdekkende byggevirksomhet for private og offentlige kunder. Virksomheten bygger boliger, yrkesbygg, skoler og andre offentlige bygg. Årlig omsetning er NOK 14,4 milliarder (2019) og virksomheten har ca. 3 150 ansatte, hvorav 1 900 fagarbeidere og 1 250 funksjonærer.

Firma Valdresbygg
FylkeInnlandet
StedFagernes
Søknadsfrist30.08.2020

Vi søker etter deg som ønsker å ledelse av byggeprosjekter og trigges av utfordringer. Du liker samarbeid, involverer dine medarbeidere og samarbeidspartnere.

Nå har vi behov for å styrke oss med en Anleggsleder og Formann og ser etter deg som har lyst til å bli med oss på laget.

A/S Valdresbygg er et heleid datterskap av Veidekke, har hovedkontor på Fagernes og i hovedsak Valdres som markedsområde. Vi utfører alle typer oppdrag, fra mindre påbygg og rehabiliteringer på boliger og hytter, til stor prosjekter innen bygg og anlegg. Trenger du rådgivning i forbindelse med større prosjekter, så tar vi også den type oppdrag.

Arbeidsoppgaver - Anleggsleder

Som Anleggsleder vil du lede og styre gjennomføringen av prosjektene, og tidvis delta i tilbudsarbeid og prosjektutvikling. Det er viktig med gode kunnskaper innen ledelse og planlegging, herunder spesielt HMS, personell, innkjøp og økonomi.

Du tar eierskap til prosjektene og jobber strukturert og målrettet med prosjektets mål, er ambisiøs, involverende, resultat og teamorientert.

Vi ser etter deg som er teknikker/ingeniør eller sivilingeniør, og har allsidig erfaring fra både nybygg og rehabilitering av bygg.

Arbeidsoppgaver - Formann

Som Formann har du ansvar for produksjonen innenfor et eller flere fag, og er et bindeledd mellom prosjektledelsen og fagarbeidere/UE. Formann skal sørge for god flyt i produksjonen og har hovedansvar for fremdrift, enkelte innkjøp, timeforbruk /registrering, dialog og oppfølging av egne ansatte og underleverandører samt løpende prosjektoppgaver.

Du tar eierskap til prosjektene og jobber strukturert og målrettet med prosjektets mål, er ambisiøs, involverende, resultat og teamorientert.

Vi ser etter deg som har mesterbrevutdanning, teknisk fagskole og/eller 2 – 3 års erfaring som formann.

Vi tilbyr

Om du blir en del av vårt team får du en selvstendig og ansvarsfull jobb blant dyktige kollegaer, i en involverende organisasjon. Du blir en del av en bedrift som er uformell i sin omgangstone og har et positivt arbeidsmiljø, preget av frihet under ansvar. Et arbeidsmiljø som er løsningsorientert, kompetent og preget av engasjement og vilje. Glimt i øyet og god humor på arbeidsplassen er viktig for oss.

I vår verden er den beste skolen praktisk erfaring i prosjekter. Det er her vi lærer mest og best – i samspill med alle aktørene rundt oss. Som et tillegg har vi gode kurs og utviklingsprogram tilgjengelig i Veidekkeskolen.

Vi har konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger, og du kan bli medeier i selskapet gjennom vårt aksjeprogram - noe som gir en unik og samlende bedriftskultur.

Kontaktpersoner:

Steinar Navrud

907 40 899

Hans Eriksen

908 29 597

Søk stilling

Vis flere stillinger: