Anleggsleder Nordre Nordland

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, utvikler boligprosjekter, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag 39 milliarder kroner, og halvparten av de 8 600 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke

Stillingen inngår i Veidekke Industri AS, som er Norges største asfaltentreprenør og Norges nest største produsent av pukk og grus. I tillegg har selskapet betydelig aktivitet innen drift og vedlikehold av det offentlige veinettet i hele landet. Veidekke Industri AS har ca. 1 100 ansatte og omsetter for NOK 5,2 milliarder (2019).

Firma Veidekke Industri
FylkeNordland
Søknadsfrist02.08.2020

Asfaltmarkedet Nordre Nordland går en spennende tid i møte. Høy pågang i markedet, stadig høyere miljøkrav og flere store veiprosjekt i tiden framover gjør at vår asfaltvirksomhet har svært mange spennende utfordringer å by på. Vi søker derfor en Anleggsleder som evner å drifte og utvikle vår asfalt-virksomhet i Nordre Nordland gjennom engasjement, godt lederskap og forretningsteft. Om du er en utviklingsorientert leder med erfaring fra anleggsbransjen og ønsker å være med på en spennende utvikling i et solid firma, er du kanskje vår nye Anleggsleder.

Arbeidsoppgaver

Som anleggsleder er du ansvarlig for den daglige driften av ditt anlegg, og er bindeleddet mellom drifta ute på veien, oppdragsgivere, underentreprenører og distriktslederen. Du skal tilrettelegge for og ta vare på folkene dine, du skal styre anleggets økonomi og kvaliteten på arbeidet som blir utført.

God planlegging er viktig. Du må kunne legge både kortsiktige og langsiktige planer. Samtidig må du takle at ting plutselig ikke går som planlagt – og komme opp med en plan B for å få fullført. Du skal sørge for at alle som jobber hos oss og for oss drar hjem fra jobb like hele som da de kom. Det betyr at du må være forutseende og jobbe i forkant med HMS slik at de farlige situasjonene avverges før de oppstår.

Du er firmaets ansikt utad og skal være faglig rådgiver overfor våre kunder både under tilbudsregning og befaring. Du skal ikke bare tilby kunden det de spør om, men det de er best tjent med.

Kvalifikasjoner

Det er ønskelig at du har teknisk bakgrunn fra høyskole eller teknisk fagskole, men det viktigste for oss er at du har erfaring fra asfalt/entreprenørbransjen, og at du har erfaring i å lede. Solid erfaring fra drift er altså viktigere enn formell utdannelse.

Vi ønsker at du kjenner til krav og regelverk i anleggsbransjen og kan håndtere kontrakter slik at du kan etterleve plikter, ivareta våre rettigheter og kan følge opp krav fra byggherre. Det er ikke dumt om du allerede har et faglig kontaktnett i vårt geografiske område, men dette kan bygges opp over tid.

Bruk av pc og IT-verktøy er noe du behersker godt, og du er villig til å lære å bruke nye programmer.

Førerkort for personbil er et krav og i tillegg må du kunne snakke og skrive norsk.

Profil

Veidekkes verdier Profesjonell – Redelig – Entusiastisk – Grensesprengende er viktige for oss og for å bli en av oss må du kunne stå for disse.

Det er viktig at du er handlekraftig og ikke redd for å ta avgjørelser. Du må være praktisk anlagt og kunne samordne mange ting på en gang. Du tar initiativ og involverer de omkring deg, og du snakker godt med kolleger på alle nivåer.

Om du ikke er av den utadvendte typen må du uansett kunne omgås med mennesker av alle slag. Du må være involverende som leder og være støttende og tilgjengelig for medarbeiderne dine så lenge vi er i driftssesongen.

Vi mener også at du bør være litt utålmodig av deg og ønske framdrift. Samtidig tror vi det er viktig at du ikke lett lar deg stresse, men kan delegere for å kunne håndtere alle oppgavene som en anleggsleder møter hos oss. Det er også viktig at du kan koble helt av innimellom. Vi ser kort og godt etter en drivende god anleggsleder som evner å se det totale bildet og som alltid finner den beste veien fremover.

Vi tilbyr

Om du blir vår nye anleggsleder blir du en del av en bedrift som er uformell i sin omgangstone og har et positivt arbeidsmiljø. I vår verden er den beste skolen praktisk erfaring i prosjekter. Det er her, ikke bare du, men vi også lærer mest og best – i samspill med alle aktørene rundt oss. Som et tillegg har vi mange bra kursopplegg du kan ta gjennom Veidekkeskolen.

Glimt i øyet og god humor på arbeidsplassen er viktig. Om du er så dyktig som vi håper du er, kan det være muligheter å tre inn i andre roller hos oss etter hvert. Vi er et stort skandinavisk selskap med store muligheter for deg. Vi har også gode pensjons- og forsikringsordninger i Veidekke og du vil sammen med alle andre i Veidekke få mulighet til å eie egen bedrift gjennom Veidekkes aksjeprogram for ansatte. I dag eier ansatte over 18 % av aksjene i selskapet, noe som er ganske unikt blant store selskaper i Norge.

Vi ønsker din søknad velkommen!

Kontaktperson

Stig Remi Jørgensen

Telefon 934 50 393

Søk stilling

Vis flere stillinger: