Anleggsleder - Åndalen pukkverk

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, utvikler boligprosjekter, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag 39 milliarder kroner, og halvparten av de 8 600 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

Stillingen inngår i Veidekke Infrastruktur, som driver landsdekkende anleggsvirksomhet med prosjekter innenfor vei, bane, kraftanlegg, industrianlegg og flyplasser for private og offentlige kunder. Selskapet er Norges største asfaltentreprenør og Norges nest største produsent av pukk og grus. I tillegg har selskapet betydelig aktivitet innen drift og vedlikehold av det offentlige veinettet i hele landet. Årlig omsetning er på NOK 9,8 milliarder (2019), og virksomheten har ca. 2 550 ansatte, hvorav 1 600 fagarbeidere og 950 funksjonærer.

Firma Veidekke Infrastruktur
FylkeInnlandet
StedHunndalen
Søknadsfrist09.08.2020

Til Gjøvik-området søker vi en initiativrik, strukturert anleggsleder med kommersielt fokus og noe teknisk innsikt. Som leder vil du få ansvar for pukkverkets utvikling og totaløkonomi. Du har fokus på salg og markedsoppfølging, samtidig som du hver dag jobber for at dine medarbeidere skal trives på jobb og komme like hele hjem, som da de kom. Samtidig vil du være en tydelig og trygg leder for dine ansatte.

Arbeidsoppgaver

Som leder vil ditt hovedansvar være pukkverkets utvikling og totaløkonomi, herunder prissetting, budsjetter, prognoser og overordnet kostnadskontroll. I tett dialog med produksjonsleder vil du være med på planlegging av drift slik at gjennomføring og oppfølging skjer i henhold til vår styringsplan. Kontinuerlig forbedring (LEAN) er vår måte å jobbe og tenke på. Du vil få lederansvaret for 6 ansatte.

Du jobber proaktivt med HMS slik at Veidekkes mål om 0 skader oppnås. Dette gjøres gjennom etablering av sikkerhetskultur hos alle våre ansatte og andre involverte parter på anlegget.

Du motiverer dine ansatte til å levere kvalitetsprodukter og god kundebehandling.

Kvalifikasjoner

Du har relevant høgskoleutdanning eller teknisk fagskole innen bygg/anlegg eller bergteknisk samt ledererfaring. Relevant arbeidserfaring kan erstatte formell utdannelse. Du er vant til å jobbe med ulike IT-verktøy, og gjør deg forstått på norsk både skriftlig og muntlig. Du går foran som en god rollemodell og bidrar til et godt arbeidsmiljø på anlegget.

Profil

Veidekkes verdier, Profesjonell – Redelig – Entusiastisk – Grensesprengende, er viktige for oss og for å bli en av oss må du kunne stå for disse. Du bør ha noe teknisk innsikt, takle en til tider hektisk hverdag og evner å delegere ansvar og oppgaver. Vi ønsker oss en involverende, nytenkende, støttende og tilgjengelig medarbeider, som kan omgås med mennesker av alle slag. Vi ser kort og godt etter en drivende god leder som evner å se det totale bildet og som alltid finner den beste veien fremover.

Vi tilbyr

Om du blir vår nye leder blir du en del av et godt team med glimt i øyet og hvor god humor på arbeidsplassen er viktig.Vi tilbyr muligheter for utvikling gjennom interne lederutviklingsprogrammer i tillegg til at vi har mange bra kursopplegg gjennom Veidekkeskolen. Vi har også gode pensjons- og forsikringsordninger i Veidekke og du vil sammen med alle andre i Veidekke få mulighet til å eie egen bedrift gjennom Veidekkes aksjeprogram for ansatte. I dag eier vi over 18 % av aksjene i selskapet, noe som er ganske unikt blant store selskaper i Norge.

Kontaktperson:

Frode Myrvang

917 03 942

Søk stilling

Vis flere stillinger: