Terje Lastein, salgssjef utstyr hos Nasta, viser frem de nye Anleggshuset-skuffene. Foto: Nasta.

Anleggshuset.no lanserer egne skuffer

Nasta sin netthandelsportal, Anleggshuset.no, lanserer nå sin egen serie skuffer under merkenavn Anleggshuset.

Det skriver Nasta i en melding.

Den nye skuffeserien kommer i tillegg til over 70 ulike skuffer fra kjente produsenter som netthandlesportalen allerede har i sitt sortiment.

Serien vil i første omgang bestå av seks ulike skuffer, hvorav tre graveskuffer og tre mekaniske pusseskuffer.

Den nye skuffeserien vil ifølge selskapet være et spesielt prisgunstig alternativ i markedet, men Terje Lastein, salgssjef utstyr hos Nasta, understreker at dette likevel er et kvalitetsprodukt.

– Skuffene produseres ved en av Europas mest moderne skuffefabrikker, og har Hardox slitestål på utsatte steder. Til middels krevende bruk så vil Anleggshuset-skuffen være et prisgunstig og godt valg, mens den nok kan fremstå noe for lett til tøffe jobber og hard bruk, sier han.

De seks Anleggshuset-skuffene består av tre graveskuffer på 400, 700 og 1150 liter og tre mekaniske pusseskuffer på 350, 650 og 1000 liter. De minste skuffene er beregnet for bæremaskiner fra seks til åtte tonn, mellomstørrelsen for 13-15 tonns maskiner, og de største skuffene for 20-24 tonns maskiner. Graveskuffene er utstyrt med Cat J tenner, et relativt rimelig og svært utbredt og anerkjent tannsystem, skriver Nasta i meldingen.

– Skuffene er tegnet og beregnet for den norske entreprenøren, og jeg tør våge påstanden at man skal slite for å finne bedre skuffer til en lavere pris, sier Lastein.