Alliero bygger for Oxer i Nittedal

Alliero Entreprenør har inngått avtale med Oxer Eiendom om å bygge boligprosjektet Rotneshagen trinn 1 i Nittedal.

Rotneshagen er regulert og utviklet av Oxer Eiendom. De 43 leilighetene fordeler seg på to bygg på henholdsvis fem og seks etasjer over en garasjekjeller, skriver Alliero i en pressemelding.

Gjennom vinteren har de samarbeidet om forprosjektet. Totalentreprisekontrakten er verd omtrent 150 millioner kroner inklusiv merverdiavgift.

- Det er tillitvekkende at Oxer Eiendom gir oss mulighet til å bidra til realiseringen av et stort boligprosjekt med unik beliggenhet i Nittedal. Vi har fått mulighet til å sette oss godt inn i prosjektet, og ser frem til å starte byggeprosessen. Vi vil gjøre vårt for at første byggetrinn representerer starten på et langvarig og utviklende samarbeid med Oxer Eiendom, sier konsernsjef Geir Skoglund i AllieroGruppen i meldingen.

- Vi har stor tillit til at Alliero leverer kvalitet til rett tid, sier prosjektsjef Hans Petter Semlitsch i Oxer Eiendom.

Høsten 2020 starter rivning av eksisterende bebyggelse på tomten, og planlagt ferdigstillelse er våren 2022. Dette byggetrinnet er starten på en større utbygging i Rotneshagen med totalt 230 enheter.